Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniat

sukienka bandażowa

Polecane posty

Gość paniat

hej dziewczyny! doradżcie mi czy taka sukienka nadaje się na wesele: www.lovelove24.pl/product-pol-20211-2807-2-Marszczona-sukienka-z-usztywniany-miseczkami-z-ozdobnym-kwadratem-czarny.html Kupiłam ją niedawno i jest świetna, na imprezę idealna a te ozdoby prezentują się cudownie w rzeczywistości. No ale czy wypada iść w takiej na wesele, koleżanki idą w podobnych ale ja martwię się że może ona jest trochę za krótka jak na tą okazję. Dajcie znać co myślicie.

Gość gość
Jest tandetna. Bedziesz wygladala tanio jak prostytutka z pigalaka.

Gość gość
jak dobrze w niej wyglądasz to czemu nie. tylko już bez zbędnych ozdób żeby nie wyglądać jak choinka ;))

Gość gość
za krótka i zbyt dziwkarska.

Gość gość
omg co za wiocha :o zaraz napiszesz,ze jestes szczupla i mloda i piekna i mozesz sobie pozwolic ale zapewniam ,ze na pewno jestem szczuplejsza (anoreksja,ale oswojona juz) i nienawidze tandety, po prostu nie znosze jak taka dziewucha ubrana w jakis lump z bazaru kolo mnie usiadze

Gość gość
Sukienka jest tragiczna, fakt, ze jest krótka, ale ona jest przede wszystkim tandetna! Coś okropnego, nawet na imprezę bym jej nie założyła, a co dopiero na ślub! Wciąż nie mogę pogodzić się z tym, że zdecydowana część Polek to totalne bezguścia, ubierają się mega tandetnie, bazarkowo, smutne, ale prawdziwe 🖐️