Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosiaaa92

sms ? ;/

Polecane posty

Gość małgosiaaa92

Cześć , wiem , że dla was może to wydawać się idiotyczne, ale mam mętlik w głowie i potrzebuje pomocy osób trzecich. Zauważyłam, że mój facet usuwa sms dziś zrobił to przy mnie, zostawił tylko te ode mnie rodziny i sąsiada... Jesteśmy razem ponad 2 lata i pierwszy raz doszło do takiej sytuacji, a na dodatek wszystkiego się wyparł... Może jesteście mi wstanie doradzić co powinnam zrobić?

Gość gość
Skoro usuwa smsy to znaczy że czegoś się obawia z twojej strony, może pisze z jakąś laska na boku????

Gość małgosiaaa92
właśnie sądzę, że coś ukrywa... ale nie wiem co zrobić z tym...

Gość gość
Musiałabyś prześwietlić mu telefon, a to nie będzie proste skoro od razu kasuje eski, a nie widzisz nic dziwnego w jego zachowaniu ostatnio???

Gość gość
sama nie wiem... Przyjechał wszedł do do mu do mnie i odrazu usuwał smsy... a potem się wszystkiego wyparł i zaczął obracać w żart... no i pojechał. Teraz sama nie wiem czy powinnam mu cos napisać , a może powiedzieć... ?

Gość co za dziecinada
a może poprostu jakieś sieciowe smsy kasuje bo mu przeszkadzają albo raporty

Gość gość
Przyjrzyj się temu. U mnie było podobnie ale nie zwracałam na to szczególnej uwagi. Póki nie zaczął nosić wszędzie telefonu ze sobą. Później przypadkowo okazało się, że od jakiegoś czasu romansował z inną. Właśnie przez sms-y. Do reszty sie nie przyznał.

mnie to bardziej wyglada na to, ze chcial ciebie zaniepokoic, moze zebys okazala zazdrosc. przeciez mogl je usunac zanim do ciebie przyszedl. i kazdy facet majacy cos na boku by tak pewnie zrobil a nie dopiero w twojej obecnosci. cos mi tu nie gra. nic nie mow na razie. poobserwuj go tylko. czy cos w jego zachowaniu bedzie sie dalej zmieniac.

Gość gość
smsy moga albo byc bez znaczenie i usuwa bo zasmiecaja mu skrzynke odbiorcza, albo niewygodne i masz ich nie zobaczyc- to jeszcze nie oznacza kochanki, to moga byc glupie smsy pisane z kolegami albo glupie zarty z kolezanka, ktore nic nie znacza ale Ciebie prawdopodobnie by rozwscieczyly albo zasmucily i woli usunac, generalnie zdrada to nie jest wycinek zycia zupelnie odstajacy od reszty, badz czujna i uwazna ale nie przewrazliwiona, zwracaj uwage czy cos sie zmienilo w jego zachowaniu, pojdejsciu do Ciebie itp obserwuj ale nie rob awantur bo skutek bedzie odwrotny- awantury i przesadna podejrzliwosc wpychaja w ramiona innych bo w "domu juz sie nie da wytrzymac z ta wariatka"