Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bar_b

Największe kłamstwo waszego partnera i jego tłumaczenie się :)

Polecane posty

Gość Bar_b

Mój był biedczek w domu dziecka :) a potem się okazało że brał mnie na żale ,wymyślił to :o a jego tłumaczenie to " że tak mu ktoś w dzieciństwie powiedział " :D :D :D :D

Gość jasna gwiazdka
A mój już eks. mówił że jest u chorej matki,a jego matka do mnie zadzwoniła i pytała o niego ,dlaczego dziś się nie odzywa bo ma ważną sprawę.????????????? potem tłumaczył że nie dojechał bo źle się czuł i po drodze kimnął w motelu,szkoda że nie powiedział że z jakąś zdzirą!!!!!!!!!

Gość gość
Ja mam tego dużo ,nawet nie wiem od czego by tu zacząć,jedno jest pewne faceci są j******i.

Gość Supermeen
Moja nie wiedziała kogo kocha i latała na 2 fronty bez zbędnych tłumaczeń.

Gość umbrelaaelaa
Mój były już ładnie zrobił mnie w konia.. Spał u mnie ze mna w piatek a jak ie potem okazalo w poniedziałek zaraz calowal sie na imprezie z 'nową' dziewczyną. Gdy to wyszło, powiedział mi ze ona o tym wie,ze u mnie byl te 3 dni wczesniej,we wiadomym celu :D minely 2 miesiace i Ja z głupa do niej napisałam, jak sie czuje z tym ze w poniedzialek on jej wpychal jezyk do gardla a w piatek jeszcze mial go miedzy moimi nogami :D na co ona ze o niczym nie wie,ze on mowil jej ze od pol roku ze mna nie jest :D wyslalam jej jako gawarancje szczerosci nasze rozmowy,a on z tego co mi pod koniec napisala nadal sie wypieral :D nie wiem czy ona nadal z nim jest czy nie,ale Ja mu napisalam tylko,ze to,ze odszedl to najlepsza rzecz jaka mogl dla mnie zrobic, bo cale zycie wmawial mi ze jestem klamliwa i nieszczera a am nie dosc ze dzialal po kryjomu za moimi plecami szukajac sobie nowej panienki to jeszcze ją w konia zaczal robic i wypierac sie tego co było !

Gość umbrelaaelaa
dodam tylko,że świętoszek nic mi nie odpisał na tego smsa ( a zawsze na kazda moja wiadomosc z oskarżeniami odpowiadal mi pięcioma - zawsze uważal się za dobrego czlowieka, dobrze postępującego) wiadomo, co mial odpisac,skoro oboje znamy prawdę..

Gość a  ja okłamałm
swojego chłopaka że piszę smsa z siostrą a pisałam z przyjacielem i niechcący do niego wysłałam ,myślę o tobie,on to przeczytał i zapytał co to?to odpowiedziałam że teraz myślę o nim a on na to przecież tu jestem,buraka strzeliłam i tyle hahaha głupie wytłumaczenie potem miałam awanturę i miałam pokazać tel. nie pokazałam i się obraził.

Gość a  ja okłamałm
haha fajnie piszcie :) ale idiota

Gość gość
mój w tajemnicy przede mną wziął kredyt 5tys. i powiedział,że to sprawa zycia i smierci.Do dziś niewiem na co:D pisał z jakąś dziewczyną jak go przyłapałam to mówił,że wcale jej nie zna a numer niewie skąd ma:D:D

Gość gość
mój kiedyś powiedział że wysyłają go z pracy do Anglii na montaż na 3 tygodnie... jak wrócił opalony to mówił że szef był z nich tak zadowolony że im zafundował 2 weekendy jeden w Egipcie i 1 w Tunezji wraz z przelotem... po czasie doszło do mnie że był na wakacjach z jakąś kobietą z których wrócił do mnie... na szczęście w międzyczasie kazłam mu się wynosić i potem nie pytałam o tłumaczenie... bo i po co...

Gość gość
Jak widać w większości faceci to mendy zakłamane!mój był ze mną 2mies. I okazało się że z inną był w tym samym czasie.tlumaczył że z tamtą nie był,że ona kłamie,ale miałam zdjęcie jego i jej był w koszuli którą mu kupiłam,tłumaczył że miał też taką samą koszule wcześniej :o

Gość gość
Heheh mój było umówił się ze mną na niedziele. Ja już wyszykowana czekam na niego, wodaw czajniku i dosteje esa,z ę nie pzrzyjedzie bo musi ojca do szpitala zawieźć. Oczywiście nic takiego miejsca nie miało a w tm czasie spotkał sie z jakąs inną laską :P Ale jak trzba miec we łbie nzasrane zeby w kłamstawach umieszczac w swoich bliskich w szpitalach albo na cmentarzach. Niech im się te klamstwa przypomną jak ccoś takiego na prawde sie wydarzy...

Gość gość
Ja myslalam ze tylko moj maz tak klamie,mial wypadek rozbil auto ,ja przez pol roku nie wiedzialam gdzie jest samochod,ech faceci zawodowi kretacze...

Gość gość
Oj Wy biedne skrzywdzone kobiety czemu nie chcecie wybrać porządnego mężczyznę? Nie musiałybyście nawet zakładać takiego tematu i żalić się jak dziecko!

Gość gość
My sie nie zalimy,my tylko stwierdzamy fakty,opowiadamy historyjki z naszego zycia z "porzadnymi" facetami hahaha

Gość gość
Do a ja oklamalam -dobra jesteś :D

Gość gość
tak tak wybieracie jakiś d*pków czy cioty a porządnego faceta to omijacie!

Gość gość
Kurcze gdzie jestes porzadny mezczyzno mego zycia,podaj adres nie omine Cie:)

Gość gość
oh pardon! ja napisałam o byłym. I wąłsnie ze względu na takie klastewka i niedopowiedzenia jest on juz byłym:P Albo pytam, go co bezdiemy robić w andrzejki czy jakies inne ostatki to były i ze chciałabym isc potanczyc. Odp: Nie wiem czy bede dał rade. Ja mówie czemu? On na to,z e nie moze powiezdieć. Hahaha luz poszłąm sama. Okazało sie ze woził jaja kolegom:D I od tego wąłsnie momentu juz go skreśliłam :D

Gość umraeeeeeeleelaaaa
gość Oj Wy biedne skrzywdzone kobiety czemu nie chcecie wybrać porządnego mężczyznę? Nie musiałybyście nawet zakładać takiego tematu i żalić się jak dziecko! Oj uwierz mi,ze bylam pewna,ze takiego wybralam ! po pierwsze,nie poszlam z nim do lozka od razu tylko po 10 (!!!) miesiacach,wczesniej musial o mnie zabieac po drugie. no wlasnie,, matka zawsze mi wmawiala,ze jak wezme sobie za mezczyzne goscia,ktory jest grzeczny, malo przeklina, mily dla ludzi, nie pali, alkohol okazyjnie.. to ze on bedzie dobry,nie zdradzi mnie,bedzie dbał..a tu hyc moj krolewicz najświetszy po 3 latach zwiazku takie cos co wyzej opisalam zrobil.. uwierz mi,ze nie ma reguly, nie jedem zakamufluje sie tak,ze najprytniejsza go nie przejrzy !! do dzis choc minely od zdarzenia 2 meisiace ponad, wszycy są w szoku,ze on tak postapil..

Gość gość
26.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość tak tak wybieracie jakiś d*pków czy cioty a porządnego faceta to omijacie!" X prawiki smierdzace czuc nawet przez monitor wszedzie sie wpiertola lenie, bezrobocie, koniotrzepy i patologia spoleczna :D

Gość satysfakcja do kwadratu
mój posiadał drugą rodzinę jakieś 30 km dalej i jeździł w delegację :D