Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cristiano Ronaldo, Justin Biber, Johny Deep i wielu innym

Polecane posty

Gość gość

męskim ideałom pozwoliłabym zrobić z sobą wszystko :) Każda dziurka do ich dowolnej dyspozycji. W Polsce to dużo brzydali na których to splunąć nie warto haha

Gość gość
na cale szczescie takie lachony jak ty w koncu zalapuja ze nie wyrwa nikogo znanego i wtedy sie przydajecie zeby p*****c i wywalic z chaty.

Gość gość
przecież to pisze facet

Gość gość
Justin Bieber i Cristiano Ronaldo to prawdziwi 100% mężczyźni

Gość pani Lesia ze skarbówki
Krystyna Ronaldo? ten wypindolony laluś? chyba jaja sobie robicie, to jest c**a a nie facet, grrrrrrrrrrrr

Gość gość
Haha co ty mówisz? Nie ma chyba kobiety na świecie która nie chciałaby się przespać z takim Ronaldo czy Biberem. Zobacz sobie z jakimi oni się kobietami zadają, Ronaldo to już połowę top modelek przer****ł, a Biber bzykał tyle ślicznych nastolatek, że trzeba by to na komputerze policzyć bo tak tego wiele było :D

Całe szczęście że nie jestem top modelką ani śliczną nastolatką żenada i śmiech na sali :D

Gość gość
Dlatego też tak się zachowujesz. Żal ci d**ę ściska, że takie ciacha na ciebie by nawet nie popatrzyły, więc udajesz że ci się nie podobają i zgrywasz porządną :D

do gościa powyżej Żal mi d**y nie ściska a ciacha oglądają się za mną, choć pewnie w to nie uwierzysz. Johny Deep pisze się Johnny Depp. Ten facet jest ok, ale to zupełnie inna liga niż ci dwaj pozostali. Krystyne i Justysie olewam :D myślę że się rozumiemy 🖐️