Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti..

Mąż Tyran... zazdrosny o wszystko... Pomocy

Polecane posty

Gość gość
NIe czekaj, nie męcz sie! Skoro wiesz że mąż sie nie wyprowadzi to spakuj siebie i dziecko i wyprowadzaj się do rodziców! Nie marnuj sobie życia, nie każ dziecko w to brnąć!

Gość Beti..
Zabiera go do jego rodzicow. Był tam 3 dni i teraz znowu jada bo ja pracuje. On ma 3 tygodnie urlopu. Mały wczoraj powiedzial ze u babci bylo fajnie i chce byc tam caly czas. Moj maz chodzi dumny jak paf a ja nie moge oddychac. Nie chce nastawiac dziecka wogole, ale mam do niego zal ze mnie nie potrzebuje. Ja wiem ze tam mu jest dobrze bo nie ma mnie nie widzi wiec tam awantur, bo tu w domu maz ze mna sie kloci, dziecko pewnie tego nie chce. Dlatego chce z nim jechac tam ma rodzenstwo cioteczne ma sie z kim bawic. To ja zostaje sama. Nie mam sily juz dalej zyc. Placz non stop.

Gość gość
Na co ty kobieto czekasz? Pakuj dziecko i sie zabieraj!

Gość gość
Beti ale z ciewbie sierota.. nic dziwnego ze maz sie na tobie wyzywa skoro nie umiesz mu sie postawic.. jestes idealna ofiara.. idz sie leczyc bo kwalifikujesz sie do psychiatry..zglos dziada na policje, ze sie zneca..zacznij dzialac a nie ciagle beczysz i beczysz..nic dziwnego ze maly nie chce z toba byc skoro ciagle tylko ryczysz..opanuj sie kobieto i wez sie w garsc!!!!

Gość gość
Nie zawalczysz o wlasne dziecko??????? Tez mialam podobnie,ale zrobilam wszystko, zeby moje dziecko bylo ze mna i nie mialo rytej glowy!!! Placzem nic nie wskorasz!! Dlaczego mu pozwalasz brac syna na tak dlugi okres????

Gość gość
Do cholery, jestes matka czy co??? Nie wyobrazam sobie w takiej sytuacji na to,zeby moje dziecko bylo 3 tyg, zebym go nie widziala. Chora jakas jestes.

Gość Beti..
zapisalam sie na psychoterapie sama sobie nie poradze... po slucham wykwalifikowanej osoby... mam nadzieje ze dam rade przez to przejsc... czasami potrzeba mocnego wstrzasu osob z zewnatrz zeby zrozumiec ze to jak sie zyje nie jest normalne i ze czas z takim zyciem skonczyc... ale jedno jest pewne nie oddam dziecka nigdy za nic!!!! trzymajcie kciuki by mi sie udalo... Jesli nie zrozumie zeby rozstac sie po dobroci i kontaktowac w sprawach dziecka to mam wystarczajace dowody na to zeby go zniszczyc w pracy, w zyciu i na policji.Tak to nie jest idealny czlowiek. Jesli chodzi o dziecko posune sie do wszystykiego ale nie pozwole zeby mi nim rzadzil!!!!!!!!! Po kazdej odwaznej decyzji i kroku napisze tu wam, abyscie nie mysleli ze calkowicie sie odizolowalam. Żaluje jedynie ze nie ma was tu wszystkich razem wzietych krzyczacych na mnie tak glosno az zrozumie ze powinnam mu mocno nakopac d**y za to co mi robil!

Gość gość
Naprawde masz cos z glowa. Mieszkanie nie jego,masz prace,wsparcie u rodziny a siedzisz i kwiczysz. Co ja mam powiedziec czytajac twoje biadolenie??? Sama, bez nikogo, ucieklam z jego domu, mieszkalam katem u znajomych,byle jak nakdalwj od psychola i dalam rade! Dla dziecka wlasnie!

Gość gość
Po co niszczyc kogos? Gowna sie nie rusza. Po prosty wyrzuc go z domu i wnies o rozwod. Dziecka nie oddawaj na 3 tyg, bo banie bedzie mialo przerobiona juz dobrze,co w sadzie moze dla ciebie byc niekorzystne. P.s. Uwazam,ze to prowo.

Gość gość
Zachowujesz sie jak bezwolna marionetka. Jedzie z toba na oczach rodziny i dziwne,ze nikt nic nie robi,zwlaszcza ty. Kulisz ogon, placzesz a on bierze syna na prawie miesiac hahahaha. Zalosne. A kto mu pozwolil w ogole??