Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem uczulona na welne

Czy wypada na rozmowe kwalifikacyjna isc z dzieckiem?

Polecane posty

A co-maz sam sobie stawke podniesie w tych czasach? Czy moze ma sie buntowac, gdy do tego pracodawcy uderzaja ludzie drzwiami i oknami, bo na umowie sie zarabia kolo 1800 na reke a nie 1200? Zreszta ja chce pracowac, pracowalam odkad dziecko skonczylo 2 lata.

Gość gość
facet zakladajac rodzine powinien umiec zarobic na nia i zadbac aby zonie i potomstwu niczego nie zabraklo ale jak widac wiekszosc z was musi z********ac bo ma ciapy a nie normalnych meczyzn xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx święte słowa. teraz powiedz ile i jak zarabia twój mąż, ile macie dzieci, jakie warunki mieszkaniowe, jak wygląda twój tydzień, gdzie jeździcie na wakacje, i opisz wasze tygodniowe menu.

Gość gość
masz poglądy rodem z innej epoki, juz sie tak nei uwaza

Ale jestescie niedorozwiniete, serio, te glupie prowokacje o mezu-nieudaczniku itd. albo o studiach. Nie wiem, co mialabym studiowac, skoro wkolo pelno absolwentow pedagogiki, informatyki, ekonomii-na peczki i tez bez pracy. Moj znajomy ma studia inzynierskie, a ze nie ma doswiadczenia (bo nikt mu nie chce dac szansy) i znajomosci, to pracuje za 1800 na reke i nie w zawodzie.

Gość gość
tobie ten super zaradny mąz wmówił,że musisz na siebie zarobić i wygnał Cię szybko do roboty laczkiem bo mu się nie chce zarabiać na dom... więc woli wysługiwać sie Toba

Gość gość
co studiować ? medycyne po tym praca jest studia na polibudzie jakieś dobre ,ale lepiej było latac na dicho i gzić się po ubikacjach z chłopakami a teraz płacz,że roboty nie ma mąz mało zarabia nie ma z kim dziecka zostawić i trzeba iśc do marketu....

Gość była pracownica marketu
prace możesz dostac szybko,ale polecam obejrzeć film dzień kobiet.... po tym odechce się pracy w takim miejscu...

Gość gość
obecnie juz po medycynie ludzie nieraz laduja na kasie, wiem ze to prawie nie do uwierzenia, ale znam 2 wypadki, coraz trudniej się dostac do szpitala

ależ Wy jestescie zawistne.. Jak jest temat o kurach domowcyh to twierdzą, ze bez ambicji, zeruja na męzu,ktory ich zostawi i zostana z reka w nocniku, podpowiadajac, zeby szly chodzby do marketu, a jak kobieta chce isc do marketu to zaczyna sie jazda, ze nie chcialo jej sie uczyc, ze bedzie z********ac za 200 zlotych. A to nieprawda. Autorka chce wziac zmiany tak, zeby mijac sie z mezem, zeby ciagle ktos z nich zajomowal sie dzieckiem nie tracac na opiekunke i ja uwazam, ze jest to jak najbardziej do dogadania z pracodawca, albo zamiana z kolezanka ze w tym tygodniu mam na popo a w tym na rano- nie sadze aby byly jakiekolwiek problemu z tego tytulu. Ja Ci zycze powodzenia autorko i zebys dostala tą prace:)

Dziekuje kolezance wyzej :) Spodziewalam sie durnych, glupich i wulgarnych komentarzy. ale nie rusza mnie to :)

W poprzedniej pracy tak wlasnie bylo, maz chodzil na rano a ja na popoludnie na 3/4 etatu i tak bylo idealnie, ale pracodawca upadl, dlatego maz poszukal pracy gdzie indziej i musielismy sie przeniesc, bo jakos nie usmiechalo nam sie zwalac do tesciow na jeden pokoj, bo tam, oprocz tego pracodawcy o prace bylo ciezko, mala miejscowosc, choc niby wynajem tanszy.

Gość jeestem uczulona na welne
Mam nadzieje, ze da sie ustalic godziny w tej pracy. Bo teraz sobie pomyslalam-ja i maz na tej samej zmianie, to musialabym miec opiekunke na 10 godzin i dajmy na to albo od 6 rano albo do 23... No i wtedy nie moge zaproponowac opiekunce 400 zl....

Gość gość
wejdz w internet i poszukaj jakichs nian sos czy sa takie malpie gaje w centrach handlowych ktore jak sie zaplaci 10zl za godzine to dzieciaczka biora.

Gość jeestem uczulona na welne
Pisalam, jest sala zabaw ale czynna od 10, jest u mnie juz mama. Zastaanawiamm sie, czy mozzna sie w markecie dogadac co do godzin-orientuje sie ktos?

Dostalam ta prace :)