Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba nie podniecam meza

Polecane posty

Gość gość

Tak jak wyzej, uprawiamy sex prawie codziennie, ale jakos nie podnieca go moj widok, musze robic mu loda bo jak nie to prawie mu nie stoi, ale jak akcja w filmie to podniecony na zawolanie!!!!nie wiem dlaczego jestesmy razem 3 lata, ja uwielbiam sex, codziennie koszulki koronkowe,ponczochy czasem, jestem wedlug znajomych bardzo ladna, szczupła, po domu w mini, zadnych problemow, dom samochos praca, kasy nie brakuje, wiec to nie stres, dzieci brak( choc staramy sie) nie wiem o co chodzi, znudzilo mu sie?ale przeciez kochamy sie niemal codziennie!

Gość gość
to o co ci chodzi ? o to z e mu sam z siebie nie staje na twój widok ? cóż .... gdybys miala sex raz na tydzien to moze by mu i stał , ale skoro macie codziennie , to co cie dziwi . z reszta nie braknie cie jak mu loda zrobisz

Gość matacz,.,,..
codziennie to nie jest za duzo , to norma

Gość gość
Tez uwazam ze 5-6 razy w tyg to nie za duzo, zreszta ja go nie zmuszam sam chce:) pewnie ze korona mi z glowy nie spadnie jak mu loda zrobie, bo lubie :) ale dawniej wystarczylo ze go zaczelam calowac namietnie albo za udo zlapalam z wymownym wzrokiem i juz byl gotowy

Gość gość
codziennie przez ile lat? kiedyś trzeba trochę hormonów nazbierać, a nie wszystko wywalać. niech nauczy sie nie spuszczać, to codziennie będzie cie rypał bez znużenia.

Gość gość
przez 3, to ciekawe bo bylam w ciazy i nie bylo sexu 2 tyg i jakos to niczego nie zmienilo

Wyeksploatowany może bidulek. Jak mu się policzki zapadły to na bank wyeksploatowany. A może? Może rutyna go sponiewierała, coś zmienić trzeba. Nie mówię że od razu na żyrandol ale??? No właśnie!!! Jak nie to do jakiegoś doktora co w sprawach dokazywania nauki pobierał i biegły w takich przypadkach być może!!!

Gość gość
Myslicie ze to rutyna a nie ja jestem problemem?

Gość gość
ja jestem w zwiazku 3.5 roku jakbym jak ty piszesz codziennie wyskakiwala w koronkach sronkach to dla faceta jest to normalne i juz go tak nie jara!!! ja tam raz na miesiac wyskocze to nawet go dotykac nie musze juz podniecony :p :-) rutyna za duzo cudujesz bedac tak krtotko w zwiazku!!