Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namieszałam!

Polecane posty

Gość gość

Mam pełnoletnią córkę przed, którą ukryłam pewien ważny fakt i teraz mnie to męczy i nawet mam głupie myśli czy sny. Ojcem mojej córki nie jest mój mąż. Jestem tego pewna na 100%. Nie mam kontaktu z tamtym mężczyzną, on nawet nie wie, że ma ze mną córkę. Mój mąż zna prawdę, jest prawnym ojcem córki. Córka myśli, że mąż jest jej biologicznym. Pomiędzy córką, a mężem relacje są oschłe, on nie traktuje jej tak jak naszą drugą wspólną córkę, córka też jakoś a moim mężem nie przepada ale ona nic nie wie. Ostatnio oglądałam pewien film i teraz mam ciągle głupie sny i myśli. Moją córkę ciągnie w kierunku starszych mężczyzn. Czytałm, że często tak się dzieje gdy dziewczyna nie miała ojca lub miała z nim słaby kontakt, w każdym razie boję się, że córka kiedyś może poznać swojego biologicznego ojca i z nim zupełnie nieświadomie no wiecie. Może to głupie, ten facet nie mieszka w pobliżu nawet ale różnie kiedyś może się stać i męczy mnie taka myśl. Pomocy. Wiem, że zawiniłam.

Gość gość
jak namieszałaś, to teraz to wyprostuj- córka ma prawo znac prawdę

Gość gość
Ale co ja jej teraz powiem?

Gość czasem lepiej jest nie znac
prawdy skoro maz wie, to corki nie uswiadamiaj i tak sie nie dowie, ja bym nie chciala wiedziec po TYLU latach

Gość idż do specjalisty i zapytaj
co masz zrobić ważne ,ze nie okłamałaś męża,ale to co biedne niewinne dziecko jest winne ,że zyję w kłamstwie? karmicię ją falszem straciłabym zaufanie do starszych,do ciebie w pierwszej kolejności wsółczuję twojej biednej córce

Gość gość
no nie dziwie sie ze ja traktuje inaczej. Za kazdym razem jak na nia spojrzy przypomina mu sie ze matka poszla na bok. Masakra

Gość gość
To nie tak. Rozstałam się z mężem wtedy jeszcze chłopakiem na pół roku. Nie układało nam się. Poznałam wtedy tamtego faceta ale nie wyszło.. Później los tak chciał, że wróciliśmy do siebie z mężem ale byłam już w ciąży, a on zgodził się być ojcem córki.

Gość gosciowa od 2 nastolatkow
powiedz, a jak nadal nie ejstes pewna to idź do specjalisty - jak ci wyzej radzono - to zbyt powazna sprawa jak na kafeterię.

Gość gość
Gdy córka się urodziła to mąż się z nią bawił i w ogóle ale później urodziła się druga córka nasza wspólna i mąż zmienił stosunek do starszej. Obecnie w ogóle już z nią nie rozmawia. Nie wiem jak córka zareagowałaby gdyby poznała prawdę, pewnie będzie drążyć temat. Chociaż czasem zastanawiam się czy ona już nie wie albo podejrzewa. Często mówi, że nienawidzi mojego męża, że nie uważa go za ojca skoro taki jest, że ma nadzieję, że ma innego. Nie wiem czy to wynika z tego jak mąż ją traktuje czy ona coś wie ale skąd by miała wiedzieć? Po za tym ja nie mam kontaktu z jej biologicznym ojcem nawet, wiem gdzie mieszka ale czy to aktualny adres to nie wiem.

Gość gość
Gdy córka się urodziła to mąż się z nią bawił i w ogóle ale później urodziła się druga córka nasza wspólna i mąż zmienił stosunek do starszej. Obecnie w ogóle już z nią nie rozmawia. Nie wiem jak córka zareagowałaby gdyby poznała prawdę, pewnie będzie drążyć temat. Chociaż czasem zastanawiam się czy ona już nie wie albo podejrzewa. Często mówi, że nienawidzi mojego męża, że nie uważa go za ojca skoro taki jest, że ma nadzieję, że ma innego. Nie wiem czy to wynika z tego jak mąż ją traktuje czy ona coś wie ale skąd by miała wiedzieć? Po za tym ja nie mam kontaktu z jej biologicznym ojcem nawet, wiem gdzie mieszka ale czy to aktualny adres to nie wiem.

Gość gość

Gość gość
ale sobie wymyśliłaś prowokację... żal..