Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Milosc jest dla ladnych,szczuplych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Dla mnie nie

Gość therix
to już jest nas dwie, jeśli Cię to cokolwiek pocieszy,

Gość gość
Coraz więcej pięknych kobiet nie ma partnera. Faceci wolą grube, brzydkie, często wulgarne kobiety. Popatrzcie na ulicy! Coraz mniej jest miłych, kulturalnych i wartościowych panów. U większości młodych facetów, gdy spojrzy się im w oczy widać tęsknotę za rozumem. Nie mam zamiaru obrażać panów, ale niestety nasz naród staje się prymitywny, w pogoni za piwem, wulgaryzmami, prostackim i niezobowiązującym seksem.

Gość gość
Potwierdzam hipoteze postawiona w temacie :)

Gość pasztetnumer1
potwierdzam! jestem pasztetem nikt na mnie nigdy nie spojrzał! trochę smutno ale cóż poradzić. Po części ich rozumiem. Jakbym podczas stosunku miała patrzeć na swoją twarz to też bym się w to nie pakowała :O

Gość gość
Ja jestem ładna, szczupła i nic...

Gość gość
Jestem ładna i szczupła - od 10 lat w szczęśliwym związku, ale... gdy zaczęłam się spotykać z moim lubym to byłam zaniedbaną szarą myszką. Moim skromnym zdaniem każdemu należy się miłość- trochę odwagi kobietki. Uśmiechnijcie się, rozejrzyjcie, wyjdźcie do ludzi.

Gość gość
Coraz więcej pięknych kobiet nie ma partnera. Faceci wolą grube, brzydkie, często wulgarne kobiety. Popatrzcie na ulicy! Coraz mniej jest miłych, kulturalnych i wartościowych panów. vvvvv To, że kobiety są same to skutek ich wygórowanych wymagań a co do facetów to Ci mili, kulturalni i wartościowi faceci nie są atrakcyjni dla kobiet i mało, która wybiera takiego faceta.

Gość gość
"To, że kobiety są same to skutek ich wygórowanych wymagań a co do facetów to Ci mili, kulturalni i wartościowi faceci nie są atrakcyjni dla kobiet i mało, która wybiera takiego faceta. " x Jak widać faceci też mają wygórowane wymagania skoro powstał ten temat.

Gość gość
znajdż se k***a miłego kulturalnego faceta , niekoniecznie mega przystojnego i bądż z nim szczęśliwa

Gość gość
Chociaż trudno mówić tutaj o wygórowanych wymaganiach... Każdy facet chce mieć ładną, zadbaną laskę u swojego boku, to jak najbardziej zrozumiałe. Tak samo normalne jest dla mnie, że kobieta chce mieć mężczyznę który będzie jej się podobał i zapewni jej bezpieczeństwo (czyli m.in. będzie dobrze zarabiał i kobieta nie będzie się martwić, że w przyszłości nie będzie miała co do garnka włożyć a jej dzieci będą musiały korzystać z pomocy społecznej) .

Gość gość
gość Chociaż trudno mówić tutaj o wygórowanych wymaganiach... Każdy facet chce mieć ładną, zadbaną laskę u swojego boku, to jak najbardziej zrozumiałe. Tak samo normalne jest dla mnie, że kobieta chce mieć mężczyznę który będzie jej się podobał i zapewni jej bezpieczeństwo (czyli m.in. będzie dobrze zarabiał i kobieta nie będzie się martwić, że w przyszłości nie będzie miała co do garnka włożyć a jej dzieci będą musiały korzystać z pomocy społecznej) . gggg Tylko, że kobiety oczekują, że faceci będą wszystko będą w domu robić i je utrzymywać

Gość gość
Na pocieszenie - jestem szczupła i ładna, może nie jakaś seks-bomba, ale zgrabna, zadbana i ładna dziewczyna i też jestem sama. Wiem, ze dużo zależy od wyglądu, ale niech mój przykład trochę podniesie Cię na duchu. Szczeście w miłosci to chyba kwestia przypadku. Albo po prostu szczęścia:) ktoś ma szczęście i trafia na drugą połwkę, ktoś go nie ma i jest sam. Autorko, Ty z nadwagą, i ja bez - mamy takie same szanse na miłość.

Gość gość
ALL YOU NEED IS LOVE LOVE IS ALL YOU NEED

Gość gość
czy powinienem szukać dziewczyny o podobnym charakterze co ja zy swojego przeciwieństwa ?

Gość gość
ja jestem ładna i szczupła, a żadnej wielkiej miłości w moim życiu nie ma, nie było i w związku z tym ze już minimum połowę zycia mam za soba pewnie nie będzie :)

Gość gość
a ja odkąd nieszczęśliwie się zakochałam i zawiodłam, mam gdzieś mężczyzn. nie chcę być z kimś, pomimo, że bardzo tego potrzebuję. nikt mnie i tak nie zechce, więc po co się oszukiwać. prawda jest taka, że miłość jest dla ładnych i szczupłych. jeżeli ktoś jest z grubą, to tylko dlatego, że czuje, iż żadna inna go nie zechce. napisałam z grubą, bo wiadomo, że gruba równa się brzydka. grube dziewczyny - w tym ja - nie powinny się oszukiwać. nawet, jeżeli jacyś mężczyźni się nami zainteresują, to można podejrzewać, że są w dołku i desperacji. ja nie chcę współczucia. brzydka, ale szczupła dziewczyna zawsze kogoś znajdzie. a my? musimy sobie zapełnić czas czym innym. znaleźć jakieś hobby, dodatkową pracę, pomagać biednym i potrzebującym. jakoś to życie przeżyć. po cichutku, bez ujawniania się.

Gość gość
moze i po czesci to racja ale autorko co stoi na przeszkodzie zeby sie za siebie wziac??:) wplynie to dobrze dla ciala i ducha a i faceci beda z jezorami na wierzchu biegac;)

Gość gość
Nieprawda, przeciez sa rozne pozycje i mozesz miec tez milosci pelno... :-D zyczliwy