Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze ulubione smaki bubble tea

Polecane posty

Gość gość

moj to mix arbuza i granata

Gość truskawa355
moje smaki ulubione to truskawka albo mango

Gość jakawolicei
a lubicie mleczną buble tea czy owocową?

Gość gość
mleczna melonowa rządzi :classic_cool:

Gość kokodzaxbo
W stanach najbardziej popularna jest mleczna ale u nas rzadko kupują z tego co widzialam. Nawet tych czarnych kulek nie ma.

Gość cowymitupindolicie
Jakich czarnych kulek.

Gość kokodzaxbo
W stanach najbardziej popularna jest mleczna ale u nas rzadko kupują z tego co widzialam. Nawet tych czarnych kulek nie ma.

Gość gość
czarne kulki to tapioka, raz pilam zielona granat z tapioka wlasnie, tapoioka jest genialna w smaku, lekko slodka jakby karmelowo-anyzkowa, ale bardzo delikatna

Gość sokibardziejnizbubbletea
poszukaj zdjęć a zobaczysz ze to co u nas sprzedają to marna podroba wiec ja robie sama w domu buble tea najczęściej na bazie teekanne

Gość gość
patrze na zdjecia i nie widze roznicy, zakompleksiona polaczko 🖐️

Gość anka099901
ja pracowałam w buble tea w markecie i ludzie się boja to zamawiac, szczególnie starsi się dziwia co to jest i po co cos takiego. A w stanach to jest hit. Ale może młodzi się przekonają. Nie kazda herbata jest dobra żeby w domu zrobić. Choć ja chyba tez wole przygotowana samemu bo przynajmniej w buble „tea” czuć herbatę a w tych naszych to bardziej jakby soczek

Gość gość
nie no, rację ma sokibardziejnizbubbletea bo w stanach najczęściej piją mleczną z czarnymi kulkami, a u nas takie się nie sprzedają za dobrze, więc wymyślili żelki i strzelające kulki z sokiem. no zależy też w jakim mieście mieszkacie. jak w wawie: no to wiem, że tam robia prawdziwą bubble.ja tam lubię te czarne kulki

Gość szybokokokjj
a masz jakiś przepis?

Gość gosc1111eska
Ja piłam w takim supermarketowej budce i był jak sok z żelkami ale te żelki z pewnoscia lepsze niż te czarne. To lukrecja??

Gość idenaplaze00
niby buble tea ale tak naprawdę to jest napój który można przygotować z pełną dowolnością, choć na bazie herbaty jest wg mnie najlepszy: )

Gość bambuniabunia
ja jak robię to łączę tekane zieloną z liczi i pomarańczą. Pycha i dodaję kulki własnoręcznie ugotowane a gotowych nie kupuje, wolę jakiś koktajl zamówić albo shake

Gość lianalanavelrana
brzmi dziwnie rzeczywiście. Ja też nie miałam okazji pic czegos takiego jak buble tea. Gdzie to dostanę?

Gość tezmiksyury
tak na marginesie te kulki też można zagotować w herbacie, są wtedy lepsze

Gość maraskann
buble tea jest fajna bo w lecie można ją zrobić na zimno a zimą na gorąco np. z rumem. Ale osobiście mi się nie chce :P dlatego piję po prostu mrożoną herbatę albo kawę

Gość siorbet
Mamy w sprzedaży opakowania po 200 g. następujące smaki truskawka - marakuja - mango - pomarańcza - liczi - jogurt - jagoda - jabłko - czereśnia - brzoskwinia - energy - kokos - malina - ananas cena za jeden pojemnik 200g 14 zł. + kurier Kontakt z nami:siorbet@wp.pl tel.: 509396997, 514 47 47 77

Gość gość
Ja tego nie piję bo jest dla mnie za drogie. To coś kosztuje 16 pln (cena w galerii bałtyckiej ). Na serio ja za taką kasę mogę kupić żarcie którym się najem a od tego gó@na co najwyżej rozbolą mnie zęby i będę głodny. Dlatego nie pije tego czegoś bo po prostu mnie nie stać więc nie wiem jakie są moje ulubione smaki tej "herbaty" i nie chcę wiedzieć