Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukanaaaa1111

Facet chce mnie oszkac

Polecane posty

Gość oszukanaaaa1111

hej. pisze z pewna przykra dla mnie sprawa. Facet prawdopodobnie chce mnie oszukac. Streszcze to jak najkrocej. Mieszkam z nim od 1,5 roku a razem jestesmy od 3 lat. Zawarlismy umowę na mnie z innym wspolokatorem. Poczatkowo fajnie nam sie ukladalo. Placilismy po polowie za wszystko nie bylo problemu z pieniedzmi. Po paru miesiacach stracil prace. Wspierlam go duchowo i finansowo, szukalam mu pracy, dokladalam mu do rachunkow jesli mu brakowalo.On natomiast nauczyl sie czerpac ode mnie jak najwiecej i przestalo mu to przeszkadzac. Zaczal klamac ze ma prace i do niej chodzi a tak naprawde siedzial w domu, gral w gry komputerowe online na moim laptopie i kasowal historię.Kombinowal , zapozyczal sie gdzie sie dalo. Zaczelismy sie klocic, zrobilo sie male pieklo miedzy nami ale nie o tym temat. Miesiac temu wypowiedzialam umowe on przez ten miesiac zarzekal sie ze pracuje i faktycznie codziennie wychodzil z mieszkania rano. Mial splacic swoje dlugi. poinformowal mnie ze wyplate dostanie pod koniec tego tygodnia. W poniedzialek na moje pytanie w sprawie pieniedzy powiedzial" jakie pieniadze, nie mam zadnych pieniedzy.wyrzucili mnie bo za malo sie staralem" wkurzylam sie porzadnie ale powiedzial ze pojedzie pozyczyc od matki i na nastepny dzien wroci. Dzis mija 3 dzien , nie wrocil , powiedzial ze matka mu nie pozyczy za duzo ale zebym sie nie martwila. Od tego czasu mnie olewa, nie odpisuje na moje wiadomosci a jak juz to zdawkowo i nie wie kiedy wroci.. Jestem przekonana ze bedzie probowal mnie oszukac zwlaszcza ze umowa jest na mnie ale czy jest mozliwosc wyegzekwowania tych pieniedzy od niego? Chodzi o kwote 800 zl a dla mnie to bardzo duzo.

Gość gość
jak pojedziesz do niego z dużym argumentem typu koksu to nie będziesz miała probleu z odzyskiem :)

Gość oszukanaaaa1111
zebym takiego znala :)

Gość gość
na pewno masz jakiegoś większego znajomego, który Ci pomoże

Gość gość
Z facetem trzeba krotko jak nie odda to w ryj go

Gość gość
Albo inne wyjscie polamania kończyn najpierw jedna a pozniej jak nie odda to wtedy wszystkie