Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianka92.

matko co ja najlepszego zrobiłam?!

Polecane posty

Gość lilianka92.

jestem z chlopakiem już dosyć długo, kocham go nad życie... planuje z nim przyszlość. ostatnio byłam na imprezie ale mój Kochany nie mógł tam ze mną pojść. dużo wypiłam, i koniec imprezy pamiętam jak przez mgłę.. no i wlaśnie... całowalam się z innym chłopakiem... nie chciałam tego, naprawdę.. podczas pocałunku nic nie czułam, żadnego podniecenia, po prostu nic. cholernie tego żałuję. dręczą mnie wyrzuty sumienia, ponieważ nigdy bym siebie o coś takiego nie posądzała.. szczerze mówiąc to czuję sie jak ostatnia sz**ta. szczerze mowiąc, mój chlopak też nie należy do świętych. wiele razy się zawiodłam ale mu wybaczzałam, chociaż nie umialam mu zaufać do końca... a teraz ja popelniam taki błąd.. cholernie mi wstyd. chcę o tym jak najszybciej zapomnieć i udawać że to się nie wydarzyło.. że to sen. nie chcę popsuć relacji między nami bo naprawdę mi zależy... ;/ i kocham go.

on moze, ty nie...ot i sposob myslenia sredniowiecznego...a od calowania nikt jeszcze w ciaze nie zaszedl, wiec wyluzuj dziewczyno.

Gość przyznaj mu się
teraz on wybaczy Tobie i będziecie kwita

Gość lilianka92.
nie mam odwagi mu się przyznać.. wiecie ja nie mam dowodów na jedo zdradę czy coś tylko przeczytałam parę razy jego wiadomości na fejsie, które były bardzo dwuznaczne... albo też jak byliśmy gdzieś tańczyć ze znajomymi np. sylwester to troszkę kleił się do innych i dziwnie z tym się czułam.. ale teraz ja przegięlam. a Wy miałyście kiedykolwiek podobną sytuację?

Gość Gienia Pigwa
:-(

Gość lilianka92.
dziewczyny miałyście kiedykolwiek podobnie??

Gość lilianka92.
halo.. jest tu ktoś? :)

Gość lilianka92.
nie dowie się... :) ale mam ogromnego moralniaka. ;(

Gość lilianka92.
i jak sobie poradziłaś? jesteście nadal razem?

Gość gość
Miałam kiedyś podobnie, na firmowej imprezie łaził za mną kolega, bo się spiłam do nieprzytomności, obłapiał mnie, podobno zamierzał mnie przelecieć a mnie się film urywał. Na szczęście ktoś mnie wyprowadził, a mąż się nie dowiedział. Po wielu latach to ja jestem o niego zazdrosna i podle się z tym czuję. Dodam, że jest przystojny, ale demonem seksu to on nie jest.