Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona213123123

czy wy też czasem trafiacie na fałszywych ludzi?

Polecane posty

Gość ona213123123

bo ja niestety tak :( szczególnie w ostatnich 2 ,3 latach... na szczęście sporo ludzi ,których znam taka nie jest ,ale np rodzina mojego faceta od strony jego matki ( bo od strony ojca jest całkiem sympatyczna)mnie ewidentnie nie lubi ,właściwie nie wiem dlaczego , jego matka ma nieprzyjemne docinki do mnie np mój facet mi kupił kwiatki i jak przyjechał do domu mówił ,że jest uczulony chyba na ten odświeżacz powietrza co jego matka kupiła ,a ona ,że może raczej na moje kwiaty i ciągle ma takie teksty sugerujące ,że nie jestem tam mile widziana. No może nie non-stop bo to też zalezy od jej nastroju ,ale czasem ma... A niestety skoro jestem z nim musze ich czasem widywać bo on mieszka z matką. Drugi przykład to wredna ,, koleżanka" ,ktora mnie obmówiła itd mimo ,że udawała koleżankę to jest najgorsze ,a nic jej złego nie zrobiłam naszczęście już się od niej izoluje ,ale troche nerwów mi napsuła... Macie czasem podobne sytuacje?

Gość ona213123123
w ogóle sie zastanawiam dlaczego ktoś nam życzy bezinteresownie źle i jest wredny? ja jeszcze rozumiem gdybym ja im coś zrobiła ,ale tak nie było.. Staram sie trzymać tylko z tymi co się z nimi czuje dobrze ,ale nie zawsze się da Czasem mam wrazenie ,że ludzie tacy jak ta moja ,,koleżanka" by najchetniej zrobili coś żeby mi tylko zaszkodzić nie wiem po co....

Gość ona213123123
up

Gość gość
atrakcyjna jestes?

Gość ona213123123
podobno tak ,ale jakie to ma znaczenie?

Gość gość
chetnie pogadam na gg:46081922

Gość ona213123123
up

Gość AlDONKAtrjutyoki
ja ciagle trafiam na falszywych ludzi:((

Gość gość
niestety ale zawsze trafiałam na takich co dać im palec a wyrwali by rękę :D naumiałam się jednego że nie opłaca się być miłym i dobrym dla ludzi bo nie docenią a tylko wykorzystają i jeszcze obmówią jak jesteś suką która wiecznie udaje paple jak debil same głupoty aż jej się gęba nie zamyka,kłamie jak z nut i taktuje ludzi z góry ...taka ma branie w towarzystwie ,nie warte jak to jest nic nie warty człowiek ale ludzie widocznie lubią jak im się ściemnia na każdym kroku :D a że powyższym depem być nie potrafię ,zatem ograniczyłam kontakty z ludźmi do minimum :) i jest mi dobsz i czuję się bezpieczniej ,nie muszę się obawiać że moje słowa wypowiedziane do kogoś zostaną przeinaczone i puszczone w eter nie prawdy ;)

Gość gość
mozesz napisac?

Gość ona213123123
up

Gość gość
Czytajac Was doszlam do wniosku ze jestescie osobami bardzo bardzo mlodymi Tak juz na tym swiecie ja tez taka bylam naiwna dobra wszyscy wokol to wykorzytywali Nie wierze poza swoimi dziecmi nikomu. Falsz jest wszedzie w szkole pracy rodzinie na ulicy. Przykladowo jest 5 osob w pomieszczeniu jedna wyjdzie pozostale co obmawijaja ja. Jedynie zwierzeta was nie obmowia