Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztuje zrobienie chrzcin w restauracji

Polecane posty

Gość gość

Jakieś słodkie i kolacja ile liczą od osoby?

Gość gość
ja placilam 100zł za os. male miasto:) ale jedna z najlepszych restatauracji

Gość gość
100 zł za osobę to bardzo dużo a to było z wódka?

Gość gość
ja robiłam w niedziele było 10 osob dorosłych 4 dzieci tort mielismy swój obiad: rosół+ ziemniaczki z piersią kurczaka nadziewana serem wędzonym + 3 rodzaje surówek Zimna płyta: różnego rodzaju wędliny, sera, miesa,- 3 półmiski sałatki kurczakowa i grecka szarlotka na ciepło z lodami i bita smietana napoje soki, herbata, kawa za wszytsko zapłaciliśmy 790 zł,

Gość gość
u nas byl obiad: rosol, 2sztuki miesa na os, kluski slaskie/ziemniaki, zestaw surowek oraz: ciasta, kawa herbata do wyboru, lody, napoje na sam koniec tort za wszystko 50zl/os i 100 zl dla kelnerki bo chcielismy osobna sale (moglismy miec stol w tej czesci co ludzie normalnie przychodza i wtedy tylko 50zl/os)

Ile zapłacisz zależy od wielu czynników - "standard " lokalu oraz co zamówisz i ile. W mojej miejscowości chrzciny i komunie "chodzą" za tyle samo. Chrzciny robiłam w domu. Ale komunie będę robić w lokalu i ceny zaczynają się ok 40 zł za osobę (zestaw podstawowy - rosół,ziemniaki,surówka,1-2 mięsa ) w górę.

Gość gość
105 zł od osoby - 3 dania gorące, ciasta+tort, zimna płyta. Miasteczko 30 tys. mieszkańców. W każdym lokalu ceny zblizone wahały się od 100 do 120 zł., ale tylko w tym były 3 gorące posiłki: rosół, kluseczki, ziemniaki, 2 rodzaje mięsa, surówki. barszcz z krokietem z mięsem, szaszłyk drobiowy z ryżem z warzywami i surówką.

a własnie jestem na etapie wybierania restauracji. ceny są podobne od 90 do 130 zł od osoby obiad deser zimna płyta napoje

Gość gość
pisalam tu wczoraj o 18:05:) ale potem cos mnie spamowalo:P xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx cena bez wodki, tylko z winem, poza tym jak pisalam to jedna z najlepszych jeśli wogole nie najlepsza restauracja w mieście z bardzo bogatym menu, w innych ceny 75-80zł/osoba:)

Gość gość
aaa i ja mieszkam w miescie 60tys mieszk, wiec male:)