Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieogarniająca

problemy z pewnym chłopakiem.

Polecane posty

Gość nieogarniająca

co sadzicie o pewnym chlopaku. Spotyka sie ze mna.. przyjezdza do mnie czasami , a mieszka daleko ode mnie.. mozna pomyslec ze dla sexu, ale nie raz zdaje sb sprawe z tego ze nie bd warunkow, bo np. rodzice w domu, albo kolezanka. NA spotkaniach z nim jest super, wygłupiamy sie, czesto mi dokucza ;d a jak sie dlugo nie widzimy to nie raz zdarza sie ze do mnie nie pisze.. a jak pisze to tak jakby mu sie nie chcialo, ale wie ze musi napisac zeby nie było... raz sie go zapytalam dlaczego sie nie odzywa.. czesto byl dostepny na fb.. odp mi ze prawie wgl go tam nie bylo.. (skłamał) ale przeprosił za to ze nie pisal. Dodam tez ze niekiedy na spotkanie biore kolezanke.. tez ja lubi.. dokucza jej tak jak mi i mowi cos w stylu ''fajna pupa''. Ale mnie z nim mimo to łaczy wiecej.. pocalunki, seks. nie wiem , nie rozumiem tego.. bo mam wrazenie ze ma mnie gdzies skoro nie pisze.. ale z drugiej strony czemu sie spotyka ze mna.. ?

Gość gość
ile ty masz lat ?

Gość nieogarniająca
18 mam lat a co?

Gość gość
po prostu ma cie tylko do seksu.Nie chce tracic kontaktu ,bo stracilby wtedy seks na zawołanie z łatwa dziewczyna.A tak w ogole to po ile lat macie?

Gość nieogarniająca
ja mam 18, kolezanka młodsza o rok

Gość gość
jakby mu na tobie zalezalo to by na rzesach stawal, zeby z toba pogadac. taka prawda. przykro mi

Gość gość
"ja mam 18, kolezanka młodsza o rok" xxxx myssle, ze chodzila jednak o twojego chlopaka. faktycznie z ogarnieciem to u ciebie kiepsko :D

Gość nieogarniająca
hahahah ;d zaraz po podaniu wieku kolezanki zrozumialam ze ''gosc''mial na mysli wiek chlopaka,ale bylo juz za pozno. Jest Młodszy o rok.