Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tutka2302

Ciąża ?

Polecane posty

Gość Tutka2302

Cześć. Mam pewien problem. Ponad półtora tygodnia temu uprawiałam seks bez zabezpieczenia. Już wtedy dziwiłam się że nie mam okresu (nie jest on u mnie regularny mimo iż mam go już 5 lat) ale teraz jestem przerażona. Okresu jak nie było tak nie ma. Robiłam dziś test i wyszedł on negatywny, Wiele już czytałam i inne dziewczyny wypowiadały się że mimo iż test negatywny okazało się że jednak są w ciąży. Mam lekkie plamienia. Taki brązowy i gęstszy śluz. Co to może oznaczać ?

Gość gość
po cholere najpierw sie nie zabezpieczasz a potem robsz spamy na forum!! jak nie wiesz jak moze sie skonczyc seks bez zabezpieczenia to go nie uprawiaj!

Gość ALUTKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
plamienie implantacyjne....lub jakaś infekcja. Masz nieregularne cykle więc nie wiem kiedy mogłaś mieć owulacje.jezeli obserwujesz swoje cykle to powinnaś wiedzieć mniej więcej .Ile masz lat???

Gość gość
to może oznaczać, że jesteś kompletnie nieodpowiedzialna uprawiając seks bez zabezpieczenia, po drugie po tak krótkim czasie test ciążowy jest niewiarygodny, a po trzecie skoro masz nieregularne miesiączki, to powinnaś z tym pójść do lekarza, a nie czekac na cud

Gość gość
albo początek okresu albo zagnieżdżanie się zarodka. trzeba było się zabezpieczyć

Gość Tutka2302
Nie uprawiam seksu bez zabezpieczenia. To był jedyny raz. Mam 18 lat i dziewictwo straciłam miesiąc temu. Ostatni okres miałam coś w środku maja.

Gość gość
ha ha pomysl co piszesz : "Nie uprawiam seksu bez zabezpieczenia. " - a w 1 poscie : "ponad półtora tygodnia temu uprawiałam seks bez zabezpieczenia. " TO SIE ZDECYDUJ!!!

Gość gość
a ty myślisz, że od jednego razu bez zabezpieczenia nie można zajsć w ciążę? jednej latami nie wychodzi, a inna od jednego razu zachodzi

Gość Tutka2302
Chodziło mi o to że to był pierwszy raz kiedy to zrobiłam bez.

Gość gość
a dlaczego robilas to bez??

Pytacie się jej czemu ? Przecież jest młoda i na pewno nieodpowiedzialna ,więc jeżeli będzie w ciąży (czego Ci nie życzę,ponieważ na pewno masz jakieś 'ambicje' i chcesz coś osiągnąć w zyciu) to będziesz miała nauczkę :( niestety sex wiąże się też z konsekwencjami dziewczyno. Na razie test nic nie pokaże,więc musisz czekać ... Powodzenia

Powinnaś stosować antykoncepcje ...

Gość Franz Ferdinand
Gratuluję bobasa i pamiętaj że dzieci to kuuuupa radości – z przewagą tej kupy.