Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki prawik z kosmosu

Ale się zawiodłem. Przybyłem tu z innej planety, znajdującej się w

Polecane posty

Gość brzydki prawik z kosmosu

galaktyce NGC 7077, na swojej planecie byłem uważany za brzydala przez co byłem zmuszony na zostanie prawiczkiem. Wydałem resztę oszczędności na zakup biletu na planetę którą nazywacie Ziemią, przez co nie miałem pieniędzy na zakup porządnego zmiennocielnika (taki moduł to zmiany ciała). Kupiłem używany na Kosllegro, sprzedawca pisał że to zmiennocielnik samca alfa, a kiedy przybyłem na waszą planetę okazało się że sprzedawca mnie oszukał i jestem brzydalem :( Nie mam jak wrócić do domu, nie mogę zacząć tu u was życia od nowa, nie mogę znaleźć sobie partnerki. Co robić ziemianie?

Gość gość
Może być facet jako partner ? Bo partnerki to przeżytek ! ! !

Gość gość
na poczatek przyjacielu z innej planety napisz w jakim jestes wieku. Gdzie wylądowałes na naszej skromnej planecie? Postaramy sie tobie pomoc.

Gość gość
Mam 734 kwato-poków, co w przeliczeniu na Ziemskie wynosi 1380 lat. Jeżeli chodzi o wiek który otrzymałem ze zmiennocieplnika, mam 26 lat. Ja to chciałem kupić sobie zmiennocieplnik przystojnego Latynosa i wylądować w kraju który nazywacie Stanami Zjednoczonymi, ale to są bardzo drogie rzeczy. Kupiłem więc używanny zmiennocieplnik "Polaka", sprzedawca pisał, że prawie "nówka, nieśmigana", że to bardzo dobre ciało z którym czeka mnie mnóstwo radości i przyjemności. Ale kłamał, sprzedał mi jakiś bubel, że jestem jeszcze gorszym samcem niż na swojej rodzinnej planecie. Wylądowałem w miejscu o współrzędnych: 52°13'56″N 21°00'30″E