Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w ciąży

Zaburzenia widzenia, końcówka ciąży. Pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość w ciąży

Jestem w 37 tc. Mam wadę na lewym oku -4, na prawym -3.5. Noszę na co dzień soczewki. Jakieś 3 tygodnie temu zaczęły mi się bardzo męczyć oczy, robić przed nimi mroczki, rozmywać obraz, zaczęłam widzieć jasne plamy. Oczy łzawiły. Okulistka powiedziała, że to od soczewek. Więc je zdjęłam i chodzę tylko w okularach. Z tym, że dolegliwości nie ustały, na dodatek czuję, że wzrok mi się pogorszył, widzę nieostro. Co robić iść do innego okulisty :(? Boję się, że będę musiała mieć cc, chciałam rodzić SN.

Gość gość
Zastanow sie czy cc nie bedzie lepsza. Mi po porodzie sn wzrok sie strasznie pogorszyl, zaraz po porodzie mialam popekane wszystkie naczynka. Gdy lezalam napatologi ciazy to z nudow patrzylam przz okno i pamietam ze czytalam reklamy roznych firm wiszace na przeciwko szpitala po porodzie stanelam w tym samym oknie i az sie poplakalam bo wszystkie reklamy widzialam takie zamazane. Od porodu wzrok mi pogorszyl sie o 2;( nigdy wiecej sn

Gość gość
Mój ginekolog twierdzi, że wada wzroku nie jest wskazaniem do CC. Chyba pójdę do jeszcze jednego okulisty skoro już teraz wzrok mi leci ;(