Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czkawka

nie wyobrażam sobie być z facetem na stałe a mam już tyle lat... :(

Polecane posty

Gość Pani Czkawka

nie wyobrażam sobie ciągle wracać do domu i ciągle spotykać tego samego ... i ciągle z nim w dodatku spać w jednym łóżku :O :( to takie obleśne :( ! nie jestem chyba normalna? :( czuję,że przez to zostanę starą panną a jak już dojrzeję do związku to nikt mnie nie bedzie chciał :( nikt :(

Gość gość
A ile masz lat??

Gość gość
Tak,tak.Poczekam aż do tego dojrzeję.:( Tymczasem będę walić konia.:)

Jeśli pociesza Cię krzywda innych, to powiem Ci, że mam podobnie :D Tylko nie rozumiem, czemu tak lamentujesz :classic_cool: Tak byś chciała uszczęśliwić rodziców mężem i wnukiem? A może boisz się, że na starość nikt Ci nie poda szklanki wody? :classic_cool:

moi rodzice zasługują na to co najlepsze, na pewno by chcieli abym założyła rodzinę ;( chcialabym aby mogli przed smiercia trzymac mojego potomka na rekach//// w zasadzie mogliby go odchować :classic_cool: jakie to uczucie dla rodziców nameczyc sie mieć dziecko, które pozniej nie da Ci wnuka? to tak jakby sie pol zycia utrzymywało bezpłodne poletko lipnej ziemi ;(( musze urodzić :((( jak do 30 stki nie urodze to sie zabije chyba :(( jestem zerem....moja macica i cala reszta marnuje sie ...moglabym byc inkubatorem juz teraz... inne dziewczyny noszą te brzuchy, wypluwają dzieci, jedno za drugim a ja? :( ale ze mnie nieużytek ! ugór! :( ale Ty jestes facetem! nie masz takiej presji, bedziesz pewnie płodny jeszcze 10-40 lat :O znajdziesz sobie lasie 20 lat i urodzi Ci a za mnie nikt nie urodzi :( kurfffa tak to jest byc kobietą! :( 😭nic tylko rodzic dzieci :O

Oj, poczekajmy... Płeć jest już sprawą względną, być może niedługo naukowcy odniosą ten niebywały sukces i z baby zrobią chłopa, a z chłopa babę :classic_cool: Także może jako świadomy Europejczyk niebawem też będę musiał rodzić :(