Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2013 Hej, chciałabym się dowiedzieć zanim zacznę coś w tym kierunku działać. Mianowicie, mam 24 lata moja matka urodziła wcześniej syna, wiem jak miał ma imię zanim trafił w domu dziecka i że było to w Łodzi. Znam tylko i wyłącznie dane naszej matki, Czy istnieje jakaś możliwość bym odnalazła brata? Orientuje się ktoś gdzie powinnam się o to zgłosić? Czy ktoś z Was miał kiedyś taki problem, może jest w stanie mnie pokierować? Niestety nie wiem jaki dom dziecka, wiem że dom małego dziecka i że ponoć go już nie ma (nawet nie wiem czy w tym miejscu istniał) Matka (alkoholiczka) nie chce udzielić mi żadnej informacji. Koleina sprawa. Jeżeli moje dzieci były adoptowane, istnieje jakakolwiek możliwość kontaktu z obecnymi rodzicami? Czy ktoś z Was chciał się kiedyś dowiedzieć gdzie znajduje się dziecko i czy się udało? Nie chodzi mi o jakieś nachodzenie po prostu chciałabym wiedzieć czy są zdrowe i jak żyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach