Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stacey

błagam doradźcie coś bo oszaleję

Polecane posty

Gość stacey

Witam. Po krótce - między mną a szefem doszło do krótkiego romansu. Miało byc bez uczuc. On ma narzeczona i dziecko. Ponoc mieszkają ze sobą z powodu dziecka bo on mało zarabia i jakby się rozstali nie miałby kasy żeby płacic alimentów. Nie tylko on to gadał ale i kumpele z roboty. Ja jestem mężatką od 5 lat, mąż kompletnie się mną nie interesuje, kiedy dowiedział się o romansie nie ruszyło go to wcale. Właśnie, miało byc bez uczuc ALE niestety z mojej strony się pojawiły. On wie i to przerwał i mi napisał że nie jestem mu obojętna ale boi się że może jeszcze więcej do mnie poczuc, myśli o mnie pisał dosłownie co pare minut. Kochaliśmy się 2 razy przez pół roku, tak to przytulanki i buzi. Poza tym dodam że to zawsze on mnie zapsokajał, mówił że mam mu pow czego chcę i robił to a sobie nie pozwalał. Zawsze jak byłam gotowa, nie naciskał. Przestaliśmy pisac i rozmawialiśmy tylko o pracy. Naraz on po paru tyg napisał mi znowu te swoje eski dziubeczku jesteś piękna i wg i że chciałby to powtórzyc i czy myślę o nim bo on o mnie, że jestem wyjatkowa. O co mu chodzi? Tylko o seks? On już zdradzał swoją dziewczynę wcześniej i ona wie. Ma podejscie do kobiet takie a nie inne bo raz był na zabój zkaochany i ona go rzuciła. Powiedział że nie wierzy w miłosc a potem mi pow. że ja na pewno znajdę tego jedynego, ja mu na to że on też a on wie że jakaś dziewczyna czeka na niego gdzieś tam. Ja wiem - to jest c3i3u3l3a z niego ale ja jestem wiary że może się zmieni bo ludzie się przecież zmieniają,prawda? Odpuścic czy walczyc? Nie chce mi się życ ;(

Gość gość
Witaj kochana ja uważam że jednak mu tylko chodzi o sex i lepiej odpuść, bo żadna kobieta nie jest warta tego aby nią sie bawić, to moje zdanie ale zrób jak chcesz

Gość gość
Nie pomoże malowanie włosów na czarno jestaś mega kretynką