Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roczne dziecko trzesie sie na widok jedzenia

Polecane posty

Gość gość

mamy prosze o rade bo juz nie wyrabiam. Moje dziecko do roku jadlo ladnie, jadlo tyle ile moglo i azwsze widzialam po dziecku ze jest najedzone, nigdy nie zmuszalam ani nie glodzilam ;-). Moje dziecko 1.4 ciagle chce jest ciagle slysze amu amu amu...ma bardzo zbalansowane posilki, sama gotuje , wazywa , owoce, owsianki, miesko, 5 poslikow dziennie. jak tylko skonczy krzyczy amu amu, nie mam sily przeciez nie moze jesc 24 h na dobe, musi brzuszek odpoczac, ne mozna rozciagac zolodka... Czy to taki etap??czy to przejdzie????musze sie kitrac ze swom jedzAAeniem interseuje mnie opinia mam ktore tez tak mialy i mam nadzieje ze przeszedl ten etap sorki za bledy szybko pisze i sie spiesze

Gość przed moją wielką wojną
A twój dzieciaczek chodzi już? Raczkuje, staje? U mnie było tak, że zanim córcia nie zaczęła odkrywać frajdy swobodnego poruszania się i eksplorowania świata (najpierw na czworaczkach, potem na nogach), to jedzenie było główną atrakcją, lubiła poznawać nowe smaki, próbować tego, co my mieliśmy na talerzy - potrafiła się awanturować o choćby kęs jakiejś potrawy. Przeszło jej kiedy zaczęła odkrywać uroki samodzielności, teraz najczęściej karmię ją w biegu, bo szkoda czasu na siedzenie i jedzenie, skoro tyle ciekawych rzeczy wokół czeka:D

Gość gość
chodzi, biega...

Gość ffgfgfg
buega kierunek =kuchnia i amu amu amu

Gość gość
co to jest amu amu?

Ha, no to może wzrosło mu zapotrzebowanie na energię po prostu :D Nie tyje? Przybiera w normie? No to niech je na zdrowie, między głównymi posiłkami podawaj owoce/warzywa i już :)

Gość gość
trzęsie się? Może ma epilepsję? :)

Gość ffgfgfg
sorki z tym amu amu...ona tak mowi...chodzilo mi o to ze wola co chwilke....jesc

Gość ffgfgfg
rok i 4 miesiace i wazy 9.7

A wzrostu ile ma? Bo 9,7 to niezbyt duża waga, chyba że dziecko jest bardzo niskie? Ja bym się nie przejmowała i dawała "amu" jak chce, szybko spala i tyle.

Gość gość
dziekuje za odpowiedz