Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawswoimchlopaku

Jak przetrwać 3 m-ce bez swojego faceta?

Polecane posty

Cześć! Jeśli wiecie jak poradzić sobie z tęsknotą na okres 3 miesięcy to zapraszam. :) Chętnie przeczytam Wasze rady. Pozdrawiam. 🌼

Gość fdfsb
wibrator lub pomoc sasiada :)

Gość znajdz sobie innego
on pewnie znajdzie inną, p*****a sobie

Hahah ;D kocham Wasze wypociny :D no tak oczywiście mnie zdradzi a wibrator to podstwa :D :D A moje pytanie brzmiało jak poradzić sobie z tęsknotą a nie czy on mnie zdradzi lub co mam zrobić jak mam chcice :D

Gość akuratka
zgadzam sie z autorka nie czytaja tematu tylko wymyślaja odpowiedzi na nie zadane pytania masakra ludzie czytac nie potrafią ja byłam w irlandii 2 miesiace tęskniłam masakrycznie pomagały telefony codzienne

akuratka niestety na kafe spotykam sie z tym dosyć często, ale to kafe :D Dziękuję kochana za odp w temacie, my też codziennie mamy kontakt gdy mój kochany kończy pracę. Wtedy zazwyczaj piszemy na facebooku, telefon to myślę że będzie raz na tydzień tylko. Strasznie ciężko jest przeżyć takie rozstanie kilku miesięczne, ale mus to mus. ;) Rozmawiamy też czasem przez skype :) no i cóż chyba nic innego nie pozostaje :)

Gość gość
Hmm, jak wytrzymać. No napewno rozmawiać się sobą przez telefon, czy na skype. No i zająć się czyms innym, żeby te trzy miesiące zleciały jak najszybciej.