Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zerwała ze mna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Witam Was , o to moj problem, moja dziewczyna pojechala na erasmus za granica na 4 miesiacy , przez 3 miesiacy bylo bardzo dobre kontakt i relacje milosc i tesknota itp ale jak zaczylo sie ostatni miesiac rerwala zemna owczem mialem do niej pretencji ze skonczyla egzaminy i niech wraca skoro teskni i kocha zaczylem na niej naciskac i wpominac o ona ze chce zostac miesiac dluzej zeby odpoczac jest ładna pogode i postanowila zostac,a miala mozliwosc wracac i byc ze mna ale wolala tam zostac dluzej , zerwala ze mna i drugiego dnia prosila o szanse , powiedzialem ze narazie niech bedzie ten kontakt a jak wrocisz to porozmawiamy co sie wydarzylo ze chcialas zerwac a drugiego dnia prosiesz o szanse , potem bylo kontakt takie sobie przez tydzien i nagle znowu ze ma mieszany uczucia itp i tydzien temu zerwala ze juz zgasly jej uczucia i ze juz nie czuje to co wczesniej do mnie , i od tygodnia ani ona nie ozdywa ani ja do niej i unikamy sobie na fb czy na skype chociaz jestesmy dostepni ale nie piszmy do siebie , a zostalo do jej przyjazdu nie caly 2 tygodnia , co mi radziecie i co o tym myslicie ? zalezy mi na niej a jej na mnie to juz nie wiem . pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować