Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2013 Witam Was , o to moj problem, moja dziewczyna pojechala na erasmus za granica na 4 miesiacy , przez 3 miesiacy bylo bardzo dobre kontakt i relacje milosc i tesknota itp ale jak zaczylo sie ostatni miesiac rerwala zemna owczem mialem do niej pretencji ze skonczyla egzaminy i niech wraca skoro teskni i kocha zaczylem na niej naciskac i wpominac o ona ze chce zostac miesiac dluzej zeby odpoczac jest ładna pogode i postanowila zostac,a miala mozliwosc wracac i byc ze mna ale wolala tam zostac dluzej , zerwala ze mna i drugiego dnia prosila o szanse , powiedzialem ze narazie niech bedzie ten kontakt a jak wrocisz to porozmawiamy co sie wydarzylo ze chcialas zerwac a drugiego dnia prosiesz o szanse , potem bylo kontakt takie sobie przez tydzien i nagle znowu ze ma mieszany uczucia itp i tydzien temu zerwala ze juz zgasly jej uczucia i ze juz nie czuje to co wczesniej do mnie , i od tygodnia ani ona nie ozdywa ani ja do niej i unikamy sobie na fb czy na skype chociaz jestesmy dostepni ale nie piszmy do siebie , a zostalo do jej przyjazdu nie caly 2 tygodnia , co mi radziecie i co o tym myslicie ? zalezy mi na niej a jej na mnie to juz nie wiem . pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach