Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alejajo2

Czy jest to możliwe żeby facet

Polecane posty

Gość Alejajo2

spotykał się i marnował czas na codzienne rozmowy z jakąś kobietą tylko po to by się przyjaźnić? Mówi mi że jestem piękna, że mamy się spotkać znowu a z drugiej strony pisze "przyjaciółka", "jesteś za fajna jak dla mnie". Kobiety często się przyjaźnią z facetami, ale czy facet marnowałby czas na spotkania i codzienne pisanie tylko po to by się przyjaźnić i nie chcieć nic więcej?

Gość gość
mało prawdopodobne, chociaż różne rzeczy sie dzieją :classic_cool:

Gość gość
a ile ma lat?

Gość Alejajo2
19, ja 18

Gość Alejajo2
mowi ze bedzie zazdroscil memu partnerowi, mowi do mnie "przyjaciolka", czesto uzywa ze jestem "cos tam cos tak - JAK DLA MNIE", czyli ze nie dla niego

Gość relelele
watpie,ja tez tak myslalam,, poznaliśmy się w pracy,fajne pogaduchy , ajny "kolega"i co......wszystko dazy do jednego

Gość lolekkk
za chwilę wejdziecie na poziom "przyjacielski seks" a potem on znajdzie inną. Ogólnie - jesteś dla niego takim stanem przejściowym - przykro mi

Gość bernank
tak myślę, że to nie jest głupie podejście do tematu i gdy nagle kobietę zdradziły wszystkie przyjaciółki to ta kobieta zaufa jednak facetowi i może nawet wyskoczą razem aby popatrzeć przez szybę na nowości rynkowe , co nowego w modzie i technice ?

Gość Alejajo2
nie rozumiem was :D to on chce sie tylko przyjaznic waszym zdaniem?

Gość bernank
czy nigdy w życiu nie poszłaś z kolegą na kawę do kawiarni albo do kina na film aby film zobaczyć ? czy każde spotkanie z facetem kończyło się bzykaniem ?

Gość Alejajo2
ale on codziennie do mnie pisze ciagle chce sie spotkac jesli szybko sie nie okrelsi to mnie cos trafi bo nie bede marnowac czas dla "przyjaciela" i sie ludzic ze cos z tego bedzie

Gość gość
może jest facetem który nie chce się wiązać i woli zaliczać panienki a Ty tak mu się podobasz że nie chce Ci tego zrobić :)