Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexandra Aleka

Ojciec mojej córki dowiedział się o swoim dziecku po równych 6 latach !!

Polecane posty

Gość Alexandra Aleka

Byliśmy razem ponad rok ale odszedł i wyjechał nim zorientowałam się o ciąży.Teraz wrócił do swojego kraju(ja mieszkam na obczyznie) i zaczął szukać ze mną kontaktow . Zadzwonił i powiedziałam mu , że mam dziecko i ułożyłam sobie na nowo życie . Na początku myślałam, że nic z tego sobie nie będzie robił bo gdy córka miała roczek to poznałam pewnego mężczyznę i do dnia dzisiejszego jesteśmy razem . Ostatnio zadzwonił i powiedział, że widział mnie z corką i uważa , że jest Jego .zagroził , że jeśli mu nie powiem prawdy to pójdzie do sądu . Mała jest do niego podobna -ma jego oczy, włosy, kości policzkowe i dołeczki w policzkach czyli to wszystko co "rzuca " się w oczy od razu :/ Co mam robić .Eks ma do mnie żal , że ukrywałam istnienie corki . Jakie On może mieć teraz prawa do dziecka ?

Gość gość
oj,bardzo nieladnie postapilas.Facet ma prawo byc wsciekly.Jesli wniesie wniosek o ust.ojcostwa,do tego pozniejsze sprawy.Jak masz nerwy i czas,to go oklamuj.Lepiej normalnie bez dalszych klamstw poznac go z corka.Skad sie biora tacy ludzie?

Gość gość
na miejscu faceta byłabym wściekła niesamowicie ustaliłabym sądownie ojcostwo a potem stara sie o zabranie praw albo ograniczeie tobie praw Kazdy ma prawo wiedziec czy ma dziecko czy nie co ty tylko byłas przy zapłodnieniu? to jest wspólne dziecko egostko zasrana czy go kochasz czy nie dziecko wspólne jest i dziecko tez ma prawo wiedziec kto jest jego ojcem a ty żyłas w kłamstwie oszyustka pirdolona sie znazła co myslisz ze ojcowie mezczyźni uczuć nie mają

Gość gość
faktycznie taki zainteresowany tatus ze nawet nie zadzwonil przez 6 lat, obojetnie wiedzac czy nie wiedzac, zwykla szuja, a jak dziecko odchowane z najgorszego to nagle zapalal miloscia. Autorko, podaj go o alimenty teraz za te 6 lat do tylu argumentujac ze znikl z twojego zycia bez podania adresu. Odechce mu sie w mgnieniu oka "tatusiowac"