Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapomniałam 5 tabletki anty

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie kobietek,ktore mialy podobnie. Otoz zaczelam 3 opakowanie tabletek anty,przy 1 i 2 opakowaniu nie mialam zadnych skutkow ubocznych. Teraz przy 3 opakowaniu zapomnialam przyjac 5 tabletki. Przyjelam ja dzien poznie z tabletka,ktora powinnam przyjac tego drugiego dnia. No i tu zaczelam miec watpliwosci. Wiem jakie jest postepowanie przy pominieciu tabletki w 1tygodniu,ale dzien przed zapomnieniem tabletki wspolzylam bez innych zabezpieczen. Natomist kilka dni pozniej zaczely mnie bolec piersi z zewnetrznej strony i zrobily sie jakby pelniejsze. Bola caly czas. Nie wiem czy powinnam to traktowac jako skutek uboczny przyjmowania tabletek anty czy moze byc to ciaza przez ta zapomniana tabletke? Na wykonanie testu jeszcze za wczesnie a bol piersi nie ustaje. Wczesniej tak nie mialam,a moze to zle dobrane hormony? Juz sama nie wiem. Prosze o jakies rady... Dzieki

Gość gość
w ciąży piersi bolą w 3 trymestrze :) Albo po porodzie z nadmiaru pokarmu Więc to NA PEWNO nie jest objaw ciąży :)

Gość jjjjaaaaa
no niekoniecznie.U mnie to byl wlasnie pierwszy objaw ciazy.

Gość gość
Hmmm... Zdania podzielone... Zobaczymy jak to bedzie za kilka dni . Zrobie test . Na razie niepokoi mnie to,ze jesli to viaza to powinnam jak najszybciej odtawic anty,a teraz to takie nie wiadome. Kobiety maja problemy z zajsciem w ciaze wiec moze to przy stosowaniu tabletek nie jest takie proste, ale jak ktos zapomni tak jak ja to moze i moze sie cos zdarzyc... Dlugie dni mnie czekaja.