Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

escapelle a tabletki Naraya

Polecane posty

Gość gość

Witam. Bardzo prosze o pomoc i rade. Od 2 miesiecy przyjmuje tabletki Naraya.W czasie ich przyjmowania jednak mam bardzo skąpe krwawienia z odstawienia dlatego też aby mieć"pewność",że jestem bezpieczna przed zajśćiem podczas ostatniej 7 dniowej przerwy z odstawienia przyjęłam tabletke escapelle. 2 dni po jej przyjęciu zaczęłam stosować planowo kolejne opakowanie Naraya. Teraz wiem,że zrobiłam ogromną głupotę biorąc dodatkowo escapelle ponieważ moglam w ten sposób jeszcze bardziej zakłócić gospodarke hormonalną i w ten sposób uzyskac "skutek" przed jakim tak bardzo się chroniłam czyli ciąża.... Niewiem co teraz robić ,jestem tak przerażona że testu nie jestenm w stanie zrobić ,a do lekarza po porade niemam możliwości sie udac ponieważ jestem zagranicą gdzie nawet się z nikim nie dogadam. jeśli ktoś posiada pomocne informacje na ten temat bardzo prosze o odpowiedż. pozdrawiam

Gość lilialuiza
Kobieto, jak jesteś wyzuta z miłości i życie jest dla Ciebie powodem przerażenia, to seksu nie uprawiaj! Seks to zabawa dla ludiz, którzy się kochają.