Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet z wiekszym biustem..jakich firm nosicie staniki ?

Polecane posty

Gość gość

ostatnio miałam z h&M ale jakos teraz nie moge trafic i prawde mówiąć nic innego mi nie przychodzi do głowy niz triumph ale tam drozyzna-jeden stanik 150z zl czy one są warte tej ceny? co wy nosicie?

Gość gość
ja mam rozmiar F-G i niestety znajduję tylko z Triumpha. Ale za to taki stanik to na lata, rzeczywiście o wiele lepsza jakość niż takie z targu. No ale kasę trzeba wybulić tak jak piszesz...

Gość gość
panache i freya najlepsze piersi jak malowane w nim wyglądają

Gość mia ta cara
h&m nie ma specjalnej linii dla wiekszych biustow.Ja mam biust wiekszy ,ale pod biustem malutkie wymiary ,bo jestem drobna.Ja za stanik zawsze place duzo ,bo mam nie standardowy rozmiar.Obwod mam 70 lub 65 (30/32) a miseczke dd.

Gość gość
tesco ma linie fuler bust ale najlepsze robi np gaia lub alles

Gość gość
Ewa michalak -effuniak, Dalia, Krisline.

Gość gość
tak naprawdę nie ma czegoś jak standardowy rozmiar, są tylko źle dobrane staniki.

Gość gość
Triumph i felina. Z innych nawet jak rozmiar znalazłam to zle biust wyglądał lub gdzieś tam obcierało. Czatuję na wyprzedaże tych firm.

Gość gość
Dokladnie - panache I freya! Sa najlepsze. Z tanszych to polecam etam, ale ciezko trafic w duzy rozmiar

Gość gość
przed ciążą 65G - zwykle nosiłam różne staniki Konrada w ciąży 75F - kupiłam Freyę Cleo i Corin (nie mam podanego modelu); z obu jestem mega zadowolona i myślę, że po ciąży też je sobie kupię; Corin zaoferowali w sklepie, że przerobią mi na stanik do karmienia, jak będę potrzebować (o ile biust mi monstrualnie nie urośnie ;) co mnie zdziwiło, jakiś czas temu w Esotiq kupiłam dwa pasujące staniki i nawet babka ze sklepu, gdzie mi zawsze dobierają bieliznę je chwaliła

Gość eefrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ja mam staniki z zagranicy, ze sklepu Debenhams, maja wszystkie rozmiary, ja obecnie nosze 32 FF.

triumph to jak ktoś napisał stanik na lata nie szkoda wywalić 100 albo i więcej zł nawet po ciąży i karmieniu trzyma mi flaczki na miejscu ;) ostatnio dorwałam sportowy w rossmanie o dziwo też bardzo fajny