Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmk

Uszy + osłabienie - kto pomoże?

Polecane posty

Gość kmk

Zdecydowałam się na napisanie tutaj , bo być może jakaś osoba borykała się z takim problemem jak ja , a może u niej znaleziono źródło dolegliwości. Około rok temu po raz pierwszy bez konkretnego powodu moje uszy uległy "zatkaniu"- jak przy zmianie ciśnienia. W związku z tym, że był to akurat dla mnie mega stresujący i nerwowy dzień doszłam do wniosku, że to wina nerwów właśnie. Na jakiś czas objawy ustały , ale później z tym samym uczuciem miałam coraz częsciej do czynienia. Czasami trwa kilka godzin czasami kilka dni. Jestem niskociśnieniowcem i z reguły mam 80/50 więc to raczej nie od ciśnienia- regularnie je mierzę i nie ma odstępstw. Zauważyłam też, że przy wykonywaniu bardzo męczącego zajęcia np. podczas biegania- problem od razu na nowo się pojawia. Byłam u lekarza rodzinnego , miałam skierowanie do laryngologa i podstawowe badania. Prześwietlenie oraz badania podstawowe nie wykazały nic. Laryngolog też nie znalazł przyczyny. Czuję osłabienie organizmu- coś jak przedłużający się stan przesilenia - biorę jednak suplementy diety, zdrowo się odżywiam. Bardzo mnie to męczy , czuję się poirytowana tymi dolegliwościami i chcę znaleźć przyczynę na własną rękę. Proszę jeśli ktoś ma wiedzę na ten temat lub miał podobne dolegliwości to napiszcie chociaż co warto przebadać, do kogo się udać.

Gość kmk
Dodam tylko , że jestem po 20-tce...