Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rudy facet może być przystojny ?

Polecane posty

Gość gość
oczywiscie!!! znam dwoch bardzo przystojnych rudych.

Gość martaaaaaaa22
no coż,szalu cial to nie bedzie....bo nam sie podobają brazowoocy bruneci z ciemną karnacją...(nawet kurd*ple)...a jak bedzie rudy ,piegowaty i bialy jak albinosc....hmm... no tylko zeby byl wysoki umiesniony i mial ladne rysy,usmiech i styl ubierania to go ratuje:)

Gość gość
mi sie wcale nie podobają ciemnoocy bruneci ze skora w kolorze kupy. znam jednego rudego, przystojny jest. ale nie jest ryży i biały jak mąka tylko taki normalny

Gość gość
oczywiście, ze moze, np. taki Eric Stolz lub Damian Lewis

Gość tak już mam
oczywiście, że może, kiedy będzie łysy :)

Gość martaaaaaaa22
jacys antropologowie od kultury mowili kiedys ze kobietom zawsze od pradziejow podobaja sie bruneci i to olwosieni wszedzie ...bo to znak męskosci i zdorwych plemnikow :D a facetom szerokie biodra kobiece bo to znak polodnosci. WLOSY RUDE to w sumie "nic",same wlosy... ja nie czekalabym az facet wylysieje... gorzej jest ze zniesnienim jego jasncyh oczu,jasnych rzes,jasnych brwi,piegow i bialej niezdrowo wygladjacej skory :O NIE ZAKOCHALABYM SIE OD PIERWSZEGO WEJRZENIA...ALE po dluzszym poznaniu,jelsi by byl zaradny zyciowo,madry,czarujący,zabawny,opiekunczy,wartosciowy.....to by sie liczylo bardziej niz wyglad.

Gość gość
nie lubię śniadych włochatych facetów, odpycha mnie od nich

Gość Piwo z Imbirem.
Bez urazy, ale faceci o ciemnej karnacji, bruneci zawsze wydawali mi się brudni. Nigdy nie związałabym się z takim. A tymbardziej z owłosionym. Mów za siebie, przecież są różne gusta. Ja jestem naturalną blondynką, ludzi o NATURALNYM blondzie jest tylko 5% na świecie, a rudych jeszcze mniej. Tylko blondyn lub mężczyzna o rudych włosach wchodzć w grę, fajnie by było gdyby miał jeszcze loki. Mężczyźni o rudych włosach jak najbardziej mogą być przystojni, szkoda tylko, że taki to rzadkość. Znam chłopaka który ma rude włosy, do tego nosi okulary, ma piękny uśmiech, naprjwdę przystojny :)

Gość Piwo z Imbirem.
Bez urazy, ale faceci o ciemnej karnacji, bruneci zawsze wydawali mi się brudni. Nigdy nie związałabym się z takim. A tymbardziej z owłosionym. Mów za siebie, przecież są różne gusta. Ja jestem naturalną blondynką, ludzi o NATURALNYM blondzie jest tylko 5% na świecie, a rudych jeszcze mniej. Tylko blondyn lub mężczyzna o rudych włosach wchodzć w grę, fajnie by było gdyby miał jeszcze loki. Mężczyźni o rudych włosach jak najbardziej mogą być przystojni, szkoda tylko, że taki to rzadkość. Znam chłopaka który ma rude włosy, do tego nosi okulary, ma piękny uśmiech, naprjwdę przystojny :)

Gość Piwo z Imbirem.
*Przepraszam za literówki.

Gość gość
a kto mówi o opalonym? ciemne oczy, ciemne włosy i skóra coś jak u Azjatów :D dobre zestawienie... rude i blond u faceta? ble

Gość Piwo z Imbirem.
Jak dla mnie złe zestawienie. Nie podobają mi się tacy mężczyźni choćby nieopaleni.

Gość gość
co ma kolor włosów do tego czy facet jest ok czy nie? co niektórzy bzdury piszą, liczy się charakter człowieka, to jaki jest wobec innych, jak sobie radzi w sprawach finansowych, czy jest spokojny, itp.

Gość Gośćiówa
http://www.filmweb.pl/person/Eddie+Redmayne-339378 pewnie, że może. Znam paru przystojnych. Książe Harry swojego czasu teżbył całkiem całkiem. Btw. Wolałabym wiernego i romantycznego rudzielca niż macho bruneta. Rudy w okularach...coś wspaniałego :P

Gość gość
pinkiiiii, gościówa - a fuj, co to za maszkarony paskudne? :-/

Gość gość
oto przystojni rudzielcy: 1.bp.blogspot.com/_IydWFs99D_E/SmXOF1FiyiI/AAAAAAAACpM/6vS2xVfBm84/s320/180full-eric-stoltz.jpg filmtekercs.hu/wp-content/uploads/2012/05/37668987.jpg www.aceshowbiz.com/images/wennpic/damian-lewis-uk-premiere-the-sweeney-01.jpg

Gość yxxy

Tak, może być przystojny. Przykłady model Bartek Borowiec albo Gwilym Pugh .