Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne ze brnąć

czy są tu dziewczyny, ktore...

Polecane posty

Gość jasne ze brnąć

czy są tu dziewczyny ktore mają ochote popisac z 24-latkiem fajnym inteligentnym przystojnym

nie chodzi o mnie chodzi o mojego przyjaciela poprosil abym w jego imieniu zadal kilka pytan bo on po polsku nie potrafi a szuka fajnej dziewczyny

nei nei na razie bez maila to jest bardzo powazna sprawa bo on narzeka, ze wszystkie dziewczyny są do niczego to ja mu mowie, na kafe są fajne ale najpierw musze jakąs fajną znalezc

nn to jest real to nie o mnie chodzi mi nie przeszkadzaloby ze kogos masz moglibysmy przeciez we trojke zakladam ze ten twoj mąż to raczej kumaty jest

A! Jak bez mail to ja się przylaczam do apelu! Proszę zadawać pytania Jżb! Szczegollnie te, których ja wstydziłabym się zadać 😭 Poczytam i wysnujje wnioskii. :classic_cool:

Gość gość
nei dobrze mowisz ja tez uwazam ze ludziom trzeba pomagac najchetniej paniom po trzydziestce czest błądzą, moim zadaniem jest zadbac, zeby nie zbłądzily z byle kim

Ueeee! Jak nie chodzi o ciebie to nie ma zabawy :( Chyba, że dasz się namówić na trójkąt z tym twoim kolega i spełnicie w końcu moja fantazję 😭

nn to dobrze rokuje z twoim mezem mi chodzi o to, zeby nie wpierdalal sie na sile przede mnie jak cie juz zaczne posuwac niech czeka na moj sygnal myslisz ze jest na tyle bystry aby intencje zrozumiec ?

nei genialna mysl wezmiemy go pod naszą opieke nauczymy go wszystkiego cos zostawimy na forum po sobie bedziemy cie rznąc az milo juz mam k***a mokro po szyje chyba zapomnialem dzisiaj gr***e zwalic

:D :D :D myślę, że nie będzie czekać na Twój sygnał tylko od razu Ci (za przeproszeniem) p**********i :P uciekam do pracy 🖐️

Ale co ty z tym mężem? Nie mam męża! Z Wibratorem ślubów nie dają! 😭

nn 🖐️ nei bylem przekonany ze masz meza dlatego nigdy nie zdecydowalem sie okazywac ci moich gorących uczuc juz dawno zaproponowalbym ci rzniecie gdzies w polsce po drodze z lotniska do domu bo widze ze jestesmy dla siebie stworzeni tylko dlugo nie moglismy sie znalezc

Cholera! Dopiero teraz skumałam, ze nn to nie o mnie chodzi! 😭 Jaka wtopa! No ale widzę, ze mam jeszcze szanse :P

Przyjaciela też zaprosimy. Niech sobie popatrzy, niech się pouczy... Po drinki skoczy...

nei to bylo obliczone na to ze bedzie wtopa teraz z ze wstyd dasz mi sie posunąć najpierw mi, potem przyjacielowi na koncu razem, jak juz cos bedzie potrafil, wypuscimy go na szerokie wody masz jeszcze jakies fantazje ?

No mam. Dalbyś o*******c koledze? W kkoncu co to za różnica - moje usta czy jego? A ja bym sobie popatrzylla.. :P

nei nie mam problemu z tym, kazdy moze mi o*******ć miedzy nami mowiąc nie czuje roznicy do gardla ma byc ? tak po mesku ? czy wolisz tak delikatnie i romantycznie zeby mi ciągnął ? A potem tobie do gardla gleboko, taki deal mamy, ok ?

Dobra, wchodzę w to! Ale masz go porządnie zerznac po samo gardło. Jak ja mam rzygac to on też! Żadnego romantycznego ciumkania!

Gość gość
Jasne Rżnij ją aż sperma uszami pójdzie :) Tam dużo wolnych przestrzeni ma ,pustostan .

Gość gość
Jest tu kilka takich skrzywdzonych w młodości samic :) Traumatyczne przeżycia dają o sobie znać ;)

szukam dziewczyny bogatej, slicznej, mądrej, ktora uwielbia sex bez tajemnic na szereg szalonych spotkan nieodplatnie lub za tanie gadzety, typu ponczochy lub chinski lakier do wlosow ewentualnie za piwo z sokiem do wyboru reakcje na maila