Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jareczek62

Brzydkie kobiety są łatwe i podatne na kurestwo

Polecane posty

Gość Jareczek62

Muszą wpychać się same facetom i popuszczać szparki, bo niestety tylko tak mogą zaznać seksu. Atrakcyjna z kolei pozostanie dłużej dziewicą bo wie, że może to zrobić z kimś jej godnym.

Gość Jareczek62
Zgadzacie się?

Gość gość
Nie do końca....

Gość Jareczek62
Czemu? Przecież to brzydule najbardziej się kurwią... Biedaczki o szpetnych twarzach muszą zaczynać wcześniej niż ich ładne kumpele i bardziej świntuszyć, żeby jakoś nadrobić braki... A potem wyzywają te atrakcyjne i zazdroszczą.

Gość lorinee
niestety musze się częsciowo zgodzić,ale to wynka nie tyle z urody co poczucia własnej wartości

Gość Jareczek62
I dlatego robią laskę byle komu.Jest dużo ładnych seksownych kobiet, ale akurat one znają swoją wartość i nie idą do łóżka z byle kim.

Gość gość
Znowu pojazd na brzydkie dziewczyny jakiegoś prawika? Miło.

Gość atrakcyjna2323
całkowicie sie zgadzam

Gość noraaktora
zgadzam się. Prawda

Gość gość
gość Znowu pojazd na brzydkie dziewczyny jakiegoś prawika? Miło. cccc Co wy na tych prawiczków wszystko zwalacie?! Pewnie to jakaś zawistna i mściwa kobieta pisała!

Gość gość
A ja znam wiele ladnych k***w. Przyklad? Lookrecja. I nie pisze tego z zawisci.

Gość gość
Do gościa z 15:27. Haha nie jestem zawistna, sama mam 18 lat i jestem dziewica. A prawik to ostatnio moje ulubione slowo moze dlatego tak napisalam :D

Gość gość
To nie kwestia urody, ale poczucia własnej wartosci i szacunku do siebie.

Gość ZDASZAM SIE Z LORINE
NIE CVHODZI TU O URODE ALE POCZUCIE WLASNEJ WARTOSCI I SZACUNEK DO SAMEGO SIEBIE. oSOBY TYCH CECH POZBAWIONE MAJA SKLONNOSC DO TEGO ABY tanio sie sprzedac. Niekoniecznie musi to od razu przybierac forme puszczalstwa ale moze skutkowac np tym ze zwiaza sie z byle kim albo pozwalaja soba pomiatac

Gość ZDASZAM SIE Z LORINE
Sama mialam epizod w swoim zyciu, ktory dowodzi, ze to "jak sie prowadzimy jako kobiety" zalezy od poczucia wlasnej wartosci. Gdy bylam z siebie zadowolona, rozwijalam sie osiagalam sukcesy to nie pozwalalam sie obsciskiwac na dyskotekach obcym mezczyzna ale w momencie w ktorym stracilam prace i znalazlam sie w emocjonalnym dolku a moj obraz samej siebie zmienil sie diametralnie na gorsze to z rozpaczy zaczelma sie "szlajac" po klubach pilam za duzo i pozwalalam sie obcalowywac byle komu wychodzac z zalozenia ze nie zasluguje na wiecej , nie jestem wartosciowa a moje pocalunki sa tanie. Jezeli chodzi o wyglad to nie znienil sie on w tym czasie w zaden sposob wiec nie on determinowal moje zachowanie

Gość gość
zgadzam sie z autorem tematu.

Troche prawdy w tym jest ale niektore jak poloza kilo szpachli to sa atrakcyjne a i tak po kiblach na dyskotekach lataja...

Gość gość
ZGODZE SIE z tym, tak to niestety działa.Na mało atrakcyjne nikt nie zwroci uwagi, wiec same sie pachaja...no i niestety atrakcyjne przebieraja, sa wybredne, byle komu tez nie dadzą, wiec....jest w tym duzo prawdy

Gość Kutassis
Taa. Kiedys taka jedna chciala mi o*******c w pociagu. Ale nie podobala mi sie. Ja za to jej bardzo...

A teraz niech wypowiadaja sie wszyscy ci ktorzy twierdza ze wyglad nie am znaczenia :D:D No ale brzydka dziewczyne to jeszcze ktos wezmie a brzydki chlopak bez kasy ma nikle szanse. Ile jest tu tematow zakladanych przez sfrustrowanych prawikow z malymi albo co im matkanatura urody poskapila... 😴

Gość gość
brzydkie kobiety sa latwe dobrze sie czujesz? czesto to fajne inteligentne i sympatyczne kobiety:) Te ladne szybko d**y daja i sa latwe co w glowach pusto maja:D

Gość Jareczek62
Poznałem w życiu wiele kobiet i przeważnie to te mniej urodziwe były bardziej puszczalskie. Pchały się desperatki do łóżka już do pierwszej randce, wdzięczyły się natrętnie, jakby były co najmniej ósmym cudem świata. Zero poszanowania dla swego ciała. Może i niektóre początkowo wydają się fajnymi osobami, ale wystarczy, że jakiś facet nabierze je na czułe słówka to już desperacko się do niego kleją i popuszczają szparki. Wśród ładnych też się zdarzają k***wki, wiadomo, ale z tego, co zaobserwowałem w mniejszym stopniu. Atrakcyjna kobieta zna swoją wartość i nie puści się z byle kim, chyba że to jakiś degeneratka o nimfomańskich skłonnościach. Generalnie więcej niż wśród małolat niż kobiet po 20-30 roku życia.

Gość gość
Brzydule sie k****a to fakt.Kobiety zazdroszcza innej kobiecie wszystkiego zreszta tak jak faceci. sa gorsi od bab. Kobieta nawet kupi pijakowi wode zeby ten zwyzywal inna.

Gość gość
To jest prawda. Brzydkie kobiety też częściej zdradzają swoich mężów, jak tylko mają okazję, wszystko po to by się dowartosciowac.

Gość gość
biorę do buzi, daję do pupy, pozwalam aby mi się spuszczał na dowolną część ciała a także na twarz. Niektórym pozwalam aby oddawali na mnie mocz a także niektórym facetom liżę d**ę. Robię to wszystko nie dlatego, że lubię, choć mam trochę uległą naturę ale dlatego, że jestem brzydka i nieatrakcyjna a chcę uprawiać seks. Jeśli jesteś niezbyt piękna a chcesz mieć seks musisz zaoferować facetowi coś więcej niż inne. W moim przypadku to działa. Nie macie pojęcia jak faceci bywają zboczeni i wszystkie takie "obrzydliwe" rzeczy ich kręcą. Dlatego mimo mojej nieatrakcyjnej twarzy (małe obrzękłe oczy, wąskie usta, duży i krzywy nos i przy tym patykowate chude nogi i bardzo mały biust) i figurze (wręcz anorektycznej, choć jem normalnie) mam mnóstwo partnerów. Kiedy tego nie robiłam podpierałam ściany na imprezach i weselach. Teraz mam adoratorów.

Gość gość
Raczej jesteś gruba, masz krótkie nogi, szyję w zaniku i wielki chce, brak talii, taka pingwinica z ciebie:P

Gość Nananana000
Ja mogę sobie przebierać w facetach do woli a cnotką też nie jestem. Przeciętniaka nie tknę, bawię się i korzystam z życia, spełniam swoje wybujałe fantazje seksualne i uwielbiam się pieprzyć bo mam taki temperament i urodę też :P . Ludzie zacofani bądź ograniczeni nazwą taką kobietę"łatwa" . Facet może p*****ać sobie dowoli a kobieta już nie, totalna dyskryminacja, a kobiety (chyba zazdrosne) same przyklaskują takim opiniom... Sadzę, że dyskusję rozpoczęła jedna z takich zazdrośnic ;) Żal mi kobiet, które chciałyby a się boja co powiedzą inni, bo przyznajcie się same przed samą o czym Wy tak naprawdę fantazjujecie i dlaczego jeszcze nic z tym nie zrobiłyście... Kto tu ma szacunek do swojego ciała i swojej fizyczności! No kto?!

Gość gość
Jestem bardzo ładna a do tego tylko 2 mężczyzn mimo swego poczciwego wieku jak na to forum. Drugiego kocham i pożądam na wieki.

Gość gość
gość 2013.06.27 Znowu pojazd na brzydkie dziewczyny jakiegoś prawika? Miło. x Brzydki Prawik częściej się k***i :D

Gość gość
Ładna miała niejednego,brzydka pragnie choć jednego.