Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kowalik1923

Czerwone policzki

Polecane posty

Gość kowalik1923

Witam. Mam problem z czerwonymi policzkami. Jestem ciągle czerwony na twarzy(ale nie tak bardzo lecz jest to widoczne) a gdzy jestem w gronie ludzi. Rozmawiam z kolegą,koleżanką lub jestem w kosciele lub inne sytuacje odrazu robie sie bardzo czerwony na policzkach. Teraz koncze klase 3gim jak pujde do liceum i dalej sie bede czerwienil nwm co z sobą zrobie. PROSZE POMÓŻCIE MI.!

Gość gość
Mozesz pojsc do kosmetologa na przerozne zabiegi niwelujace rumien, np. Jonoforeza z chlorkiem wapnia, albo zabiegi bez aparatury wzmacniajace naczynka, np. Thalgo z maską malinową lub arkana z sakurą. Po serii takich zabiegow bedziesz sie rzadziej czerwienic. Oprocz tego musisz stosowac specjalne kremy wzmacniajace naczynka, ale nie byle jakie tylko te z duzym stezeniem skladnikow aktywnych, np. Thalgo z serii Sensitive or Reactive Skin, Arkana krem terapeutyczny dla skory naczyniowej i wrazliwej. I zacznij juz szybko działac, bo takie czerwienie sie moze sie z czasem zmienic w trądzik rózowaty, ktory w ostatnim stadium nazywa sie rhinophyma. Poszukaj w necie zdjecia to sie przerazisz.

Gość kowalik1923
Dzięki za pomoc.