Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał12

Mały problem :)

Polecane posty

Gość michał12

Witam mam pewien mały problem. Ostatnio kochałem sie z dziewczyną i pojawiła się pewna sytuacja która mnie zainteresowała. No więc tak : uprawialiśmy seks w prezerwatywie ( dodam ze miała ona w tym dniu dni płodne ) potem gdy poczułem ze już jestem bliski wytrysku skonczyłem na zewnatrz. Sprawdziłem prezerwatywe wszystko było w jak najlepszym porządku - brak uszkodzeń itd. Po 30 minutach zrobiliśmy to drugi raz i ponownie załozyłem prezerwatywe i gdy miałem skonczyć również wyjełem penisa. Jednak gdy sprawdzałem prezerwatywe cos mnie zainteresowało. Podczas gdy sperma znajdowala sie u samej góry w zbiorniczku jak to jest zawsze na samym dole prezerwatywy przy tej gumce zaciskającej czy jak to sie tam nazywa w środku znajdowała się jakby taka przeźroczysta maź z elemantami białego. Normalnie bym się nie zdziwił pomyślałbym ze to widocznie jej śluz ale zdziwiło mnie ze znajdowało się to w srodku prezerwatywy na samym dole nie na zewnątrz. Moje pytanie brzmi czy jest to tak samo śluz kobiety który poprostu przypadkowo się tam dostał czy moze środek nawilzający prezerwatywe?? Bardzo proszę o odpowiedź :-)

Gość gość
moim zdaniem to jej śluz, przeźroczysta maź, elementy białego, moim zdaniem (dziewczyny:)) na 99% to śluz kobiety:) nie przejmuj się:)

Gość michał12
Dziękuje bardzo ! Pierwszy raz miałem taką sytuacje że było to w środku prezerwatywy dlatego zapytałem. Pozdrawiam ! :)

Gość gość
znaczy tak, nie jestem pewna (nie zwracam uwagi na prezerwatywe zaraz "po" :) ), ale moim zdaniem śłuz spokojnie mógł się tam dostać:)