Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klapouch Stanislaw

AUTO DLA WIELKOLUDA - pilna porada potrzebna

Polecane posty

Gość Klapouch Stanislaw

dzien dobry - mam pytanie czy ogladali panstwo nowe auta lub kupili jakies i sa panstwo wysoki ponad 190 cm? chodzi mi o ilosc miejsca z przodu dla kierowcy wysokiego wielkoluda 2,05 cm na fotelu kierowcy na glowe miejsce od fotela do podsufitki prosze o porade z podanych aut nowych jakie polecacie gdzie jest najwiecej miejsca na glowe dla wysokiego ? - podaje auta ktore podobaja mi sie sredniej klasy kompaktowe , bo do mniejszych za nic nie wejde prosze doradzic z tych , co podalem moze ktos wysoki jest jechal nimi , siedzial w nich i poradzi mi : - nowy opel astra - golf 7 - hyundai nowy I 30 - kia ceed nowa - chevrolet cruse - renault megane nowe lub nowe clio albo captur - nissan Quasquai - mitsubishi lancer - toyota auris nowa , ewent. yaris - honda civic nowa - peugeot 308

Gość gość
Tu będziesz niestety musiał wybrać wóz max kilkuletni z kierownicą regulowaną w dwóch płaszczyznach i regulowanym fotelem góra dół. Z kompaktów spróbuj fabię 2 z regulowanym fotelem góra dół - naprawdę więcej miejsca niz w starszych limuzynach. Grande punto tez fotel góra dół i kierownica góra dół i od siebie do siebie jeszcze ciut więcej miejsca. Golf 5-6 .

Gość gość
jeszcze jedno Toyota auris jest mniejsza od fabii 2 a yaris absolutnie za mały

Gość gość
mój kuzyn ma 2 m wzrostu i jezdzi fordem mondeo ( tym nowszym) i z tego co widze całkiemmu w nim wygodnie:)

Gość gość
W nowych autach nie ma sprawy, ale w tych starszych nawet limuzynach jest mniej miejsca niż w kompaktach 4-5 letnich z regulowana kolumną w dwóch płaszczyznach i fotelem góra dól w niektórych fabiach i grande punto. I tu właśnie wygrywa fabia 2 i grande punto. No Ibiza kilkuletnia, ale sporo droższa.

Gość gość
Nie chodziło mi o seata ibizę tylko o seata leona. To on jest większy.

Gość gość
renault megane najlepszy wybór

Gość gość
panda ks się w nią zmieścił :)

Gość gość
prawda w megance sporo miejsca jest jak na takie auto sam byłem w szoku.

Gość srebrne cinko
cinko