Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŚLUB SIERPIEŃ 2014

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, jeśli ma któraś ślub właśnie w tym terminie zapraszam.

Gość gość
Super i jak przygotowania? Ja mam ślub 9 sierpnia. Dziewczyny dolaczajcie do nas.

Wszystko co najważniejsze mamy załatwione, zastanawiamy się nad wódką i obrączkami, bo chcieliśmy jeszcze przed końcem roku zamówić. A jak u Ciebie?

Gość gość
2 sierpnia :) skąd jesteście?

Gość gość
Wielkopolska Leszno, ja najważniejsze już też mam załatwione. W sierpniu będziemy się rozglądać za obraczkami. My mieszkamy w uk i jedziemy na urlop do pl. Tutaj ceny obrączek kosmiczne.

No tak, jak mieszkacie za granicą to tylko jak jesteście w kraju możecie coś szukać. My jakoś w tym roku też się wybierzemy na poszukiwania, bo mamy jeszcze zniżkę do końca października :)

Gość gość
No niestety mamy ograniczony czas ale myślę że damy radę :) w pl będziemy w sierpniu, grudniu potem jakoś kwiecień lub maj i ja od początku lipca do wesela więc będzie spoko. Jeszcze suknię będę szyla w pl krawcowa mowi ze nie ma problemu :)

Na pewno dacie rade :) Jak krawcowa powiedziała, że nie będzie problemu to na pewno zdążysz ze wszystkim :)

Gość gość
A wy sukienki już macie kupujecie czy wypozyczacie? Ja myslalam ze wypozycze ale znalazlam na necie i juz innej nie chce :) w pl nie ma nigdzie a tutaj życzą sobie tyle kasy że szok, także pozostaje mi uszycie, ale jeszcze nie wiem ile to będzie kosztować. Mam nadzieję że się nie przewroce :)

Gość gość
Macie wybraną już piosenkę na pierwszy taniec? Bo my nie możemy się na razie na nic zdecydować :(

Ja już mam suknie kupioną, trafiła mi się okazja :) Piosenkę też mamy wybraną. A chcesz polską czy po angielsku?

Gość gość
Polską chcemy, a jaką macie jesli mozna wiedziec? Macie wesele czy raczej przyjecie?

Gość gość
My tez wesele z poprawinami, bedzie ok 130 osób. Teraz zastanawiamy się co dać rodzicom na podziekowaniu. W waszych stronach ile kosztuje wesele na tyle osób ? U nas ok 30tys.

My mamy wstępnie ok. 100os na liście, ale wiem, że przyjdzie ok. 80. Powinniśmy się zamknąć ze wszystkim w ok. 35 tys. Co do podziękowania dla rodziców mam kilka pomysłów, ale nie wiem, co będzie lepsze, bliżej terminu coś wybierzemy :)

Gość gość
Wybraliśmy piosenkę Seweryna Krajewskiego czekasz na te jedna chwilę. Oklepana ale nam się podoba. Kurcze szkoda ze ten slub nie jwst juz teraz w sierpniu :)

Zapraszam do zapoznania się z ofertą zaproszeń i dodatków ślubnych. Istnieje również możliwość zaprojektowania całkiem nowych zaproszeń. Co miesiąc pojawiają się nowe modele.

Gość gość
Zespół Folk & Roll - polecamy się! :) www.folkandroll.com.pl

Gość dodi664
hej:) ja tzn my:) mamy 30.08. mamy juz zespol sale i foto z kamerzysta, czyli to co najwazniejsze na reszte zbieramy, bo mamy duzo czasu :)

Gość Ftf
My tak jak poprzedniczka mamy juz te sprawy pozalatwiane na reszte czekamy do nastepnego roku. Slub mamy 16 sierpnia:)

Gość patryska0804
Hej dziewczyny:) ja tez mam slub w sierpniu dokladnie 9:) a mamy narazie tylko sale zarezerwowana..

Gość gość
A z jakich okolic jestescie dziewczyny?

Gość patryska0804
Lubelskie

Gość patryska0804
Tez chcielismy 16 ale nie bylo juz terminu w tym domu weselnym ktory wybralismy...

Nam właśnie zależało konkretnie na tej dacie, dlatego załatwialiśmy wszystko prawie 2 lata wcześniej, bo wiedzieliśmy, że to wakacje i jeszcze długi weekend.

Gość rybeczka911
Planujecie wesele? Nie macie jeszcze zaproszeń, winietek czy podziękowań? Zapraszam do kontaktu ze mną hanna.dziwoki@onet.pl , 535006900 Robię ręcznie zaproszenia, winietki itp. niedrogo i profesjonalnie.