Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym pojechać nad morze w te wakacje.. Ale nie mam z kim:(

Polecane posty

Gość gość

Po pierwsze własnie nie mam z kim, a po drugie muszę schudnąć.. Mam 18 lat:( zero znajomych czy przyjacioll.. d**a..

Gość gość
a kasę masz na wyjazd?

Gość gość
No bo tak jak obecnie wygladam to wstyd wyjsc w stoju kąpielowym.. Z 3,4 kg by się przydalo.. Kasa by się znalazła.. Wiecie kiedy ja ostatnio morze widziałam? Z 6 lat temu.. :(

Co tam będziesz drzewo do lasu wozić, pojedziesz nad morze i samo się(drzewo)znajdzie.

Gość gość
a skad jestes?? czym bysmy jechaly? może byc pociag? ja tez nie mam co na kolezaneczki liczyc, one wolą ze swoimi fagasami, wola im zasysac drągi niż z kumpelą się na plazy swietnie bawic 😭

3,4 kg to ty nie masz po co chudnąc bo jeśli tak mało niby "musisz" to na pewno dobrze wyglądasz ;]

Gość Marshka
Ja tez mogę z Toba jechać. Facet, z którym się spotykam woli meski wyjazd z kumplami :-/ A kolezanek a tym bardziej przyjaciółek nie mam.

Gość gość
leviatana wykoorviaj zbokolu, dobra laski, to jedzmy razem im nas wiecej tym lepiej! :) piszcie skad jestescie?jak z tego samego miasta to bedzie fajniej razem jechac, ja z warszawy

Gość Marshka
No to d**a, ja z okolic Katowic :(

Gość gość
ja chyba pojade.. moze z kilkoma kolezankami sie uda bo wiadomo wiekszosc zajeta to nawet nie ma co liczyc.. mieszkam stosunkowo blisko, moze bedziecie przejezdzaly albo spotkamy sie na miejscu? ;) kiedy i gdzie chcecie jechac? bo ja jakos koniec lipca-pocz. sierpnia

Gość Marshka
Ja myślałam nad początkiem sierpnia. Tylko tez wiadomo z kasą to tak nie do końca można poszaleć u mnie...

Gość gość
spoko :) ja tez na kasie nie spie :) wazne zeby milo spedzic czas;) a gdzie byscie chcialy pojechac ? Gdansk moze?

Gość Marshka
Ja myślałam nad jakąś mniejszą miejscowością, może Łeba albo Chałupy ? Albo Hel ?. A na ile chciałybyście jechac ?

Gość gość
no a ja z lublina.. :/

Gość gość
moze byc wladyslawlowo

Gość gość
hm w chalupach jeszcze nie bylam :) a gdzie jest najlepiej?;) mi to obojetne gdzie , ustalajcie miedzy soba jak bedzie wam wygodniej, dostosuje sie:)

Gość gość
do tygodnia myślę :) chyba że znajdzie się w miare tania kwatere;)

Gość Marshka
Fajne sa promocje na Grouponie i FastDeal. Na kilka osób to i domek dobrze jest zamówić ;) Ja nad morzem byłam kilka lat temu ostatnio. Bardzo chciałam pojechać w tym roku no ale z kim ? Ile macie lat i jak się nazywać tak w ogóle ?

Gość gość
To mozna popatrzec i cos zorganizowac :) Marshka ja własnie tez, nie liczac kilkugodzinnej wizyty rok temu gdy nagle sie rozpadało i nic z tego nie było... ;) Ja mam 18l., a wy ?

Gość gość
koleżanko z lublina jak jesteś daj znać czy interesowałaby cię wycieczka do gdańska, ponoc są linie lotnicze z lbn do gdanska tylko ine wiem w jakich cenach. ja z zamoscia jestem wiec jesli bylabys chetna mozemy w sierpniu zorganizowac wypad nac morze ;)

Gość gość
Chyba was pogrzalo zeby z lublina do gdanska samolotem leciec. Bilet w jedna strone kosztuje 350 zl. Pociagiem bierzecie miejsce sypialne. Wyspicie sie w czasie drogi i taniej wyjdzie.

Gość gdańszcan
hehe co za jebniete typiary

Gość Marshka
Ja mam 21. Mogę jechać pociągiem, autokarem albo nawet autem. Byle sie stąd wyrwać.

Gość Marta_fame
Ja tez miałam ten sam problem rok temu ale pojechałam z rodzinką do Stegny, w to miejsce: http://www.radopokoje.com/ i nie żałuję! :) tam poznałam mojego obecnego chłopaka bo był tam z rodzicami i teraz mam już z kim jeździć na wakacje :D w tym roku też jedziemy do Stegny w to samo miejsce żeby sobie przypomnieć jak tam fajnie było :D Polecam!!! :)

Gość gość
Stegna to dziura nad dziurami a do tego nie morze tylko zalew.