Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeraża mnie liczba ''katoli'' i fanatyków biblii na tym forum

Polecane posty

Gość gość

kiedys tego tutaj nie bylo a od kilku miesięcy jakiś szał :O

Gość gość
Widocznie była amnestia w psychiatrykach i sporo ich wyszło na wolność:D:D:D

Gość gość
ja kojarzę tylko lilaluizę a ten "pobożny 22" to prowokator :D nie wiedziałam że jest ich więcej :D

Gość gość
przestań siać mowę nienawiści epitetując niezbyt sympatycznie

Gość gość
muszę cię zmartwić, będzie nas tutaj coraz więcej a już się cieszyłeś :(

Marzą mi się obozy koncentracyjne dla katolików i islamistów oraz ich wszelkich odłamów. Ocaliłbym tylko nastolatków i dzieci bo te nie są zdolne do samodzielnego myślenia, dzieci będą wierzyć w każdy kit jaki się im wciśnie od świętego Mikołaja na bozi skończywszy. Wszystkie je wychowałbym w idei że siła wyższa istnieje a wszelkie religie nakazują robić z ludzmi to co ja zrobiłbym z nimi. Religi należy pozbyć się raz na zawsze.

Gość gość
Oto przykładu forumowych moherów: - Maciek B (Numer 1, niby sympatyczny ale widac ze sie w nim gotuje gdy ktos krytykuje jego wypowiedzi, wszedzie ''pozdrawiam i zycze milego dnia'' jak robot...pewnie to projekt, nie ma tak głupich ludzi) - Błękitna czerń (damska kopia w/w, Maciejka Be) - allium (pojawia się w kazdym temacie o bogu, biblii, wierze etc, podobno kura domowa, maz pijak albo inna patologia ,siedzi tu cvalymi dniami i obserwuje forum) - Merkaba (słynny kafe-dureń ktory nie umie pisac tylko kopiuje wypowiedzi z internetu innych ludzi, robi okropne blędy) - grupa pomaranczowych nicków ktora straszy sądem ostatecznym, namawiają do modlitwy nawet gdy mąz to ćpun, pijak, ktory leje nas po paszczy

Gość gość
cytcyt pewnie u ciebie na wsi takich co pozdrawiają i zyczą miłego dnia mają za głupków ale przecież nie cała Polska zabita dechami

Gość gość
Wiec jestes psycholem. Nikt normalny nie siedzi tu calymi dniami. Co wejde na forum to wiedze ''Maciek B'' Fiku mikuu sie uspokoila , teraz Ty, wczesniej byla inna psychiczna Noxelia... jak widac poyebancow tu nie brakuje

Mieszkam w duzym miescie, jestem przedstawicielem wielkomiejskiej middle class i reprezentantem mlodej, polskiej inteligencji.

Gość gość
zauważyłem ze na Boga i katolików najbardziej najeżdżają małomiasteczkowe puszczalskie, jakieś zbąszynki, sztumy, biłgoraje i tym podobne. Widać aspirują!

Gość gość
''przedstawicielem wielkomiejskiej middle class i reprezentantem mlodej, polskiej inteligencji.'' to sie nadaje na konkurs ŻART ROKU KAFE 2013 ! :classic_cool:

Prawda nie kazdemu moze sie podobac, bo nie pasuje do jego obrazu rzeczywistosci, ale to, ze jestem przedstawicielem wielkomiejskiej middle class i mlodym, polskim intelektualista - to sa fakty.

"Widać aspirują!" Tak, chca byc "nowoczesni" cokolwiek to w ich mniemaniu znaczy;) W rzeczywistosci przejawiaja klasyczny kompleks prowincjusza, a czasami przeradza sie to w antyreligijny fanatyzm. Smutne, ale prawdziwe.

Gość gość
że nie jest "lemingiem" to się nie nadaje na wielkomiejską middle class, chyba uzależniłeś/aś się od Środy

Gość gość
Nie wazne jak bardzo w Niego wątpisz, ile razy Go obrazisz, On i tak Ci przebaczy bo bardzo Cię kocha i pragnie Twojego szczęścia jak nikt inny, ten ktoś to Jezus.

Gość gość
middle class nie jest moherem chyba ze w Senegalu 🖐️

Gość hjyrjyr
Nie przejmuj się. Jestem absolutnie przekonana że to nie są autentyczne osoby, które korzystają w sposób wolny z netu i piszą co myślą, tylko księża dostali polecenie pisać te bzdety na forach dyskusyjnych.

Pewnie ktoś pomyśli że jestem okrutnym tyranem bez serca, ale to nie tak. Każdemu dorosłemu dałbym wybór albo przestajesz wierzyć i publicznie propagować swoją wiarę albo do gazu. Każdy ma prawo błądzić dlatego każdemu trzeba dać szanse. Ciekawe czy ludzie tak chętnie szli by do gazu, ciekawe czy matki gotowe byłyby zostawić swoje dzieci aby pójść za słowami jakiegoś narcystycznego samozwańczego żyda który domagał się absolutnego oddania dla siebie, wręcz znienawidzenia własnej, rodziny i dzieci i męża bo trzeba je znienawidzić aby być jego godnym. Oczywiście znalezli by się bohaterowie ale byliby to z reguły ludzie bez jakiegokolwiek celu w życiu, załamani katolicy, chronicznie samotne mohery, staruszkowie i klesi, choć uważam że i wielu młodych klechów postawionych w takiej sytuacji szybko by zrezygnowało z katolicyzmu. Gorzej byłoby z islamistami, ci w większości są już tak zakorzenieni i zacietrzewieni w islamie że tylko ich g***towna zagłada może wyplenić ich z tej ziemi. Jeśli chodzi o filozofie-religie dharmiczne nie dopatrzyłem się tam żadnych rozkazów od jakiegokolwiek boga na temat zabijania i walki z wrogami religijnymi ani żadnego wiecznego piekła. To dobre filozofie mimo to też bym ich zakazał bo ciemne masy nie rozumieją tego co jest tam napisane i przeinaczają znaczenie. Chciałbym zabawić się w allaha i jahwe i boskimi metodami ze świętych pism popozbywać się wiernych. And isn't it ironic... don't you think? :)

Gość gość
syn fubu, schizofreniku typu paranoidalnego z manią wielkości próbowałeś wizyt u psychiatry?NFZ zapłaci, nie bój się tylko zapukaj do gabinetu, pan doktor cię nie zje.

Gość U2
ja też nie jestem księdzem , kocham Jezusa nie wstydzę sie tego ani na forum ani prywatnie

Gość gość
Polska.

Gość gość
Ja jestem w ciązy z Jezusem :(

Gość gość
Polska. - och, ach, z jakim to kompleksem powiedziane. To Polska, jaka siara, a ja taki doskonały anglo-francuzo-amerykanin. To podludzie, ja nadczłowiek.

Gość gość
Ja jestem w ciązy z Jezusem ............ Jak z Jezusem Luzem to się nie dziwie, to były partner Madonny. On lubi robić dzieci.Jurny brazylijczyk.

Gość gość
nie powinno sie debilom pozwalać zakładać tematów. ale w końcu jaki idiota zdaje sobie sprawę, że jest idiotą? no i mamy takie rodzynki, kolejny zakompleksiony półgłówek używajacy słowa "katol" . Umiesz kretynie napisać "katolik" jeśli już? Przecież twoi rodzice, dziadkowie, i w ogóle cała twoja rodzina to katolicy, dlaczego debilu ich nienawidzisz? a jak nienawidzisz swoich, to od innyuch łosiu sie odpier.ol!!!