Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro bedzie moj ostatni dzien w zyciu:( pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

jutro są wyniki z matur i być może ostatni dzień w moim życiu bo jak nie zdam to sie zabije

Gość gość
....

Nie wygłupiaj się, życie przed Tobą, są większe tragedie, najwyżej przez rok popracujesz, douczysz się, życie poznasz. I może się okazać, że na takim opóźnionym starcie jeszcze wygrasz.

Gość gość
są większe nieszczęścia. Poza tym są jeszcze poprawki a jak nie to za rok.

Gość gość
Błagam.. tez zdawałam w tym roku maturę. Trzeba było się uczyć a nie teraz przeżywać. Z resztą, zawsze można poprawić za rok:)

Gość abiturientkaaa
ja również czekam i mam duży stres tym związany. Mam nadzieje, ze bedzie ok wszystko, tez miej nadzieję.

Gość gość
w sumie to lepiej dla świata bo nie zdać tej matury to trzeba być naprawdę wyjątkowym idiotą :O

Gość gość
ale ja sie uczylam. tylko chodzi o to ze boje sie bo bylo kilka wersji arkusza z matmy i sie boje ze sie pomylli przy sprawdzaniu :(

Gość gość
to się odwołasz i tyle :D boże co za problem skoro wiesz, że dobrze napisałaś :D poza tym NIE POMYLĄ SIĘ w takim wypadku ;) mogą sie mylić w pojedynczych przykładach ale nie w przypadku całego arkusza :D

Gość gość
ale to gdzie to sie odwołuje? ale mi chodzi o to że były chyba z 4 wersje arkusza z matmy. i jak np ja mialam A to sprawdzą mi na B, zamiast na A. wlasnie tego sie boje.

Gość gość
ja pierdziele nie uczyli was w szkole jak pisać odwołania :O? Na jakiej wiosce ty mieszkasz :O? Wysyłasz pismo do CKE w związku z tym, że uważasz, że np.matmę ci źle sprawdzili. Oni Ci wyznaczają datę i termin przyjazdu. Jedziesz do Poznania, oglądasz swoją maturę (nie możesz jej robić zdjęc etc i siedzisz w specjalnym pokoju z osobą która nadzoruje twoje oglądanie akusza, masz na to ok. 15min). Potem po wyjściu z pokoju wysyłasz im drugie pismo w którym podajesz konkretne zadania, które Ci źle sprawdzili (np. dali za mało punktów)

Gość gość
ach no i możesz mieć ze sobą karteczkę na której napiszesz sobie numery zadań i punkty, których nie ma ale nie możesz robić żadnych większych notatek.

Gość gość
..........

Gość gość
a dają klucz odpowiedzi w tym ckm czy trzeba miec arksz w glowie :P

Gość gość
znamy 'PANOW' ktorzy nie maja matury i zaszli daleko. zdasz najwyzej poprawke