Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieć

Dlaczego dziewczyny to suki.

Polecane posty

Gość śmieć

z góry mówie nie chce obraźić tych wporządku. Cześć wszystkim powiecie mi czemu dziewczny są takie p******e ja mam już dosyć Nie znam żadnej która by nie miała vansów albo markowego ciucha , chłopak dla takiej musi być najlepiej kasiasty w huj mieć nie wiadomo jakie ciuchy i wygląd.Tego co gorzej wygląda albo jest grubszy (jak ja ) traktują jak śmiecia dla nich taki człowiek jest nikim . Bez przerwy lans , z ''piątkowych melanży'' a tak naprawde wypiją jedno piwo na dwóch i maja p**de jak meserszmit . Dlaczego nie ma już takich dziewczyn jak były za czasu naszych rodziów tolerujące ,miłe,które ceniły charakter dla których hajs nie miał znaczenia gdzie się k***a takie podziały pytam ??

Gość gość
no jak tobie podobają się takie o wyglądzie prostytutki, a na te ciche myszki nie zwracasz uwagi, to tylko do siebie miej pretensje

Gość samicaela
A gdzie się podziali faceci, którym jest obojętne, czy dziewczyna jest chuda, czy gruba, czy ma cycki, czy nie, czy ma długie nogi, czy też nie? Ja mam 21lat, a zwracają na mnie głównie uwagę faceci dobrze po trzydziestce... A dlaczego nie tacy w moim wieku? Bo jestem gruba (wiem, teraz sobie pomyślisz, że mam 5kilo nadwagi i tragizuje, ale uwierz, że nie... leczę się z tego powodu, bo to nie wina obżarstwa, więc jest to ode mnie niezależne...)... Hmmm... Świat jest okropny.

Drogi Śmieciu uwierz mi , że za czasów młodości twoich rodziców też nie brakowało takich dziewczyn .

Gość nic222
Ty go k***a nie obrażaj chłopak dobrze pisze. Pierw robią sporo nadziei a potem k***a co? G***O...

Gość gość
Chodzisz do gimnazjum czu szkoły średniej? Szczerze pytam :D To działa w dwie strony.

Gość Taki_jeden_964
Ja się spotykam z taką co jest przeciwieństwem tego co opisałeś. Masz pecha gościu.

Gość gość
Kretyni! Wystarczy spojrzeć na te, które nie mają oszpachlowanej japy, grzywki na pół metra i fullcapa. Ale wy tylko na takie pozerki słuchające biebera, albo rapu, żeby mieć fejm wśród hopokuw z gimby. Wystarczy spojrzyć na normalne, naturalne dziewczyny, słuchające wartościowej muzyki, ale nie, bo muszę być ze szpanerką...

Gość gość
takie są kobiety, pogódź się z tym i tyle

Gość gość
Ja jestem suką, ale tylko dla tych co sobie zasłużą bo sami nie są w porządku tak to jestem miła. Bo te inne suki są bezwartościowe i nie mają nic do zarefowania oprócz p***y. Gdy kończyłam liceum to prawie każda była taką zdzira, a ja poszłam studiować architekturę w Warszawie. Teraz mam 25 lat i przystojnego męża lekarza, którego poznałam w stolicy. Gdy byłam z nim w mojej małej miejscowości to tym szmatom, aż gula chodziła. Nie jestem nim zaślepiona, ale taka jest prawda że niestety faceci wolą te wykształcone kobieta bo im nie jest wstyd się pokazać na ulicy, a taką szmatę to bogaty facet nie przyprowadził by do domu bo jest dnem.