Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłostkowa

Jak on musi mnie kochać,,ach.....

Polecane posty

Gość Miłostkowa

Spotykamy się mies. w ukryciu przed jego dziewczyną,łączy ich tylko dziecko on jej nie kocha tylko mnie,na razie z nią mieszka,do czasu aż przyjadę do stolicy :))już szuka mieszkania) Boże jak się cieszę,on udaje że idzie do sklepu żeby tylko ze mną chwilę porozmawiać,musi być bardzo zakochany,kombinuje byle mnie usłyszeć...a z rana mam już cudowne romantyczne esmsy typu ,,kocham,tęsknię jesteś moją miłością...Jak ja uwielbiam te poranki,pierwsze co patrzę w tel..a tam juz z 5 smsów :) nie możemy się doczekać razem zamieszkać,kocham,kocham,kocham go!!!!!!!!!!!A on mnie,,,,,jest gotów wszystko rzucić,,,,to się nazywa miłość Kocham ten stan!

Gość gość
I nie żal ci jego dziewczyny i dziecka?

Gość gość
jej pewnie też tak pisał na początku znajomości... nie kocha jej a pieprzył się z nią i pewnie wciąż z nią śpi, zrobił jej bekarta. Jaka ty jesteś durna...

Gość gość
Poprostu pogratulować takiego szczescia i własnie nieszczescia drugiej osoby i niewinnego dziecka. ale przecież człowiek zakochany nic nie widzi tylko tą osobę i nie widzi że sie krzywdzi otoczenie. zobaczysz po paru latch jak już uczucie minie i zostanie samo przyzwyczajenie...

Gość Miłostkowa
Co mnie to obchodzi,on jej nie kocha i nie sypia z nią,ufamy sobie i znam jego charakter pożąda tylko mnie jest bardzo romantyczny ❤️ a dziecko będzie odwiedzać ,,co za problem znowu macie? ponuraki..cieszcie się ze mną z tej miłości to tak rzadko spotykane,wy tylko płaczecie na forum a ja jestem szczęśliwa :D

Gość Miłostkowa
kOCHAM ŻYCIE,KOCHAM,KOCHAM,KOCHAM :)

Gość gość
to chyba prowo, bo nie wiem jak można być tak głupim :D Cieszy się, że jakiś roochacz ją "kocha", który wcześniej "kochał" inną dziewczynę, zrobił jej dziecko, ale juz mu się znudziła i jej już nie kocha :D Ale wyrwałaś kolesia, nie ma co :D ten facet to jest ZERO

Gość gość
A ja akurat rozumiem autorkę ,również mój mąż zostawił dla mnie swoją dawną dziewczynę był z nią bo wpadli. I co miał z nią sbyć na siłę skoro kochał mnie? Jesteśmy już 7 lat mamy swoje dzieci ,kochamy się jak nikt inny. Czyli według was każdy z przeszłością jest ruchaczem lub ruchaczką?

Gość Miłostkowa
Niech sobie piszą co chcą,niestety w tych czasach trzeba być egoistą(ką) i patrzeć tylko na swoje szczęście a ja wiem że on jest inny,wiem to czuję mam z***bistą intuicję,on szaleje za mną zresztą tak jak i ja z nim,kocham,kocham,kocham,kocham!

Gość gość
ja bym sie brzydzila byc z takim zerem co wczesniej roochal bez milosci, zrobil dzieciaka, i kopnal w tylek jak spotkal nową dziwkę, bo tamta sie znudzila... masakra jak dla mnie. Ale widocznie jestescie siebie warci. Dla mnie facet co pieprzy sie bez milosci to takie zwykle ZERO, taki roochacz, kijem bym nie tknela :O

Gość gość
'A ja akurat rozumiem autorkę ,również mój mąż zostawił dla mnie swoją dawną dziewczynę był z nią bo wpadli. I co miał z nią sbyć na siłę skoro kochał mnie? Jesteśmy już 7 lat mamy swoje dzieci ,kochamy się jak nikt inny. Czyli według was każdy z przeszłością jest r****czem lub r****czką?' ten twój mąż to jest ZERO, ale jak widać jesteście siebie warci, bo ty też jesteś zerem... Nie kochał jej ale ją roochał, spuszczal się w niej, ten facet jest po prostu odrażający taki ru chacz, co nie kocha, a tylko patrzy żeby zamoczyc kutasa i opróżnić wory... jesteś po prostu śmieszna. Nie kochał dziewczyny ale ją posuwał , dlaczego? bo to ROOCHACZ jest :D

Gość gość
0/10

Gość gość
Zachowujesz sie jakbys miala 16 lat... Mam 18 i jestem dojrzalsza od Ciebie, ale moze to kwestia wieku - tylko kto pozwoli niepelnoletniej corce zamieszkac ze starym facetem po przejsciach?

Gość Sylwiaaa:)
Jeeej, ale tu są dziwni ludzie. Nie znacie ani jego, ani jej. On zostal juz nazwany ru*******, a ona dz****. Na jakiej podstawie? Bo popelnil blad w mlodosci? Zdarza sie. Nawet najlepszym ludziom. I co, teraz ma z nia siedziec do konca zycia, bo ma dziecko i tak wypada?? Litosci. Kazdemu sie nalezy szczescie. Dziecko to nie koniec swiata. Skoro sie zakochal i chce ulozyc zycie na nowo to niech to robi. Zycze wam powodzenia! byle byscie wytrwali do konca:) Pozdrawiam!!!

Gość Miłostkowa
Sylwiaaa:) dziękuję za wyrozumiałość ,chociaż jedna mądra osoba na tym forum,na pewno był nią zauroczony skoro ją roochał jak to ktoś pisał,ja też wcześniej byłam zauroczona,ale teraz kocham bardzo i on mnie też,to się nazywa miłość i szczęście nikt nam tego nie zepsuje ,co to ,to nie,dziecko to nie koniec świata ma ojca i matkę i będą je kochać a my to my :)

Gość gość
ty kurwo nie rozumiesz że zabierasz ojca dziecku!!!!! jak by ciebie nie było był by z nim dzień i noc!!!!! wyrachowana suko

Gość Miłostkowa
Ja nikogo siłą nie zabieram,to jego decyzja,nie nasza wina że się poznaliśmy ipokochaliśmy

Nie masz za co dziekowac..:) Ludzie sa tutaj po rade, a nie po to by zostac obrazanym i obdartym z godnosci. Nie wiem po co sie tacy w ogole wypowiadaja skoro nie maja nic madrego do napisania. Badz optymistka. Natkniesz sie w swoim zyciu na wiele komentarzy tego typu, ale nigdy nie bierz tego do serca. Ludzie nie maja swoich spraw na glowie i mieszaja sie w cudze. Ale taka juz ta nasza Polska mentalnosc..:P

Nie masz za co dziekowac..:) Ludzie sa tutaj po rade, a nie po to by zostac obrazanym i obdartym z godnosci. Nie wiem po co sie tacy w ogole wypowiadaja skoro nie maja nic madrego do napisania. Badz optymistka. Natkniesz sie w swoim zyciu na wiele komentarzy tego typu, ale nigdy nie bierz tego do serca. Ludzie nie maja swoich spraw na glowie i mieszaja sie w cudze. Ale taka juz ta nasza Polska mentalnosc..:P

Gość gość
zobaczysz co będzie jak on ją zostawi,będziesz obrażana przezywana przez nią na 100%,ciekawe czy wtedy będzie tak pięknie :)

Gość gość
No i po co karmicie trolla? Ja się pytam.

Gość gość
A Z TOBĄ ZROBI TO SAMO !

Gość Miłostkowa
Domyślam się tego,nie mam zamiaru z nią polemizować to on mnie wybrał i jeżeli będzie mieć pretensje to powinna mieć tylko do niego,ale jestem przy nim i damy radę A z innej beczki,zastanawiamy się jak jej to najdelikatniej powiedzieć? macie jakieś propozycje,fakt dokonany czy rozmowa?

Gość gość
wyyyyyyyyyyyyy??? to on powinien jej powiedzieć!!!!!!!!!! śmieszna jesteś!

Gość gość
zrobi ci dziecko, a potem będzie umawiał sie z nastepną. jakby jej nie chciał, mieszkałby sam, ją posuwa codziennie, a ciebie czasem zerżnie dla urozmaicenia.

Gość Miłostkowa
analfabeto wracaj do szkoły ,czy ja pisałam jak may jej powiedzieć? czy zastanawiamy się nad tym co jej powiedzieć,jak ja nie znoszę ludzi którzy czytają bez zrozumienia! :o

Gość gość
jak facet mieszka z kobieta seks jest oczywisty jak oddychanie. a czy po analu z nią zrobisz mu loda?

Gość hihahurra!
hola hola koleżanko! jeszcze nie wybrał, bo jak na razie to mieszka z tamtą i z dzieckiem!!! i nawet jej o tobie nie powiedział skoro piszesz,ze spotykacie się w tajemnicy przed nią!!! nie jestem przekonana w takim razie czy on ma ochotę na jakiekolwiek zmiany w swoim życiu - na razie cię bzyka i obiecuje złote ci wszystko co chcesz, żebyś nogi rozkładała tylko powiedz nam jedno - kiedy ma zamiar tamtej o tobie powiedzieć???

Gość Miłostkowa
mieszka tam na razie bo 1-ego dostaje wypłatę i wynajmuje mieszkanie i ja też będę dopiero 14-tego w jego mieście,on chce też trochę czasu z córką spędzić,bo nie wiadomo co tamtej odbije i kiedy małą zobaczy,,ale my wiemy swoje więc daremne to dogryzanie ,ufamy sobie bardzo