Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle mokra...

Polecane posty

Gość gość

Mojamalutka coreczka ma problem z potliwoscia,od urodzenia. Poci sie niesamowicie... Glowke czesto ma cala mokra... Przez to zaczelam sie doszukiwac objawow mukowiscydozy... Czy wasze niemowlaki tez tak sie poca?

Gość gość
moja córka też sie tak pociła, dziś ma 5 lat, zdrowa jak ryba ale pocenie zostało.

Gość właśnie tak.....
Moja też się poci niestety , nawet gdy nie jest ciepło

Gość gość
A robilas jej jakies badania? Ja wyczytalam o probie potowej, ale mialabym do przejechania 300 km do osrodka i nie wiem czy nie wymyslam sobie... Mala robila wczesniej stolce ze sluzem, teraz czasem ma zaparcia. Oprocz tego raz miala zapalenie pluc i ma dosc slony pot, czuc jak sie ja pocaluje (ale chyba kazdy ma w eiekszym lub mniejszym stopniu). Sama nie wiem. Nie miala przesiewowki na muko.

Gość właśnie tak.....
Nie wkręcaj sobie!!!! Moja córa też robiła stolce ze śluzem i krwią, często biegunki i lekkie pryszczyki na twarzy - to była skaza białkowa. Do tego od stycznia ciągle mi chorowała na anginę (czego powoem jest pleśń w domu) :( Teraz od ponad miesiąca mamy spokój :)

moja lekarka twierdzi że to niedobór witaminy D dajemy Devikap dwie krople codziennie i rzeczywiście jest lepiej a pociła jej się głowa strasznie pogadaj z pediatrą

Gość gość
Daje witamine D, ale czy lato czy zima ona ma makra glowe... Moze rzeczywiscie alergia, bo znowu wylazla ciemieniuszka,mimo ze ma juz 10 miesiecy...

Gość właśnie tak.....
A nie ma żadnych krostek czy podskórnych pryszczyków??

Gość gość
Czzasem cos ja wysypie na plecach ale szybko schodzi... No i wlasnie czesc objawow mi pasuje do muko i nie wiem czy schizuje czy jechac te 300 km. Miala raz zapalenie pluc, ma sapke, podzyzszone proby watrobowe, poci sie, pot jest slony, ma biegunki, zaparcia, bole brzucha, wczesniej kupy ze sluzem. Nie wiem czy przesadzam, moze to po prostu alergia...

Gość gość
Jechac, nie jechac, sama nie wiem czy mam podstawy, ogolnie jestem przewrazliwiona na punkcie chorob mojego dziecka.

Gość gość
no podwyższone próby wątrobowe na pewno by mnie znacznie zaniepokoiły :( moja poci sie bardzo ale nie cały rok, jak jest gorąco i upalnie... wiem że każdy sie poci wtedy ale ona jest zawsze najbardziej spocona ze wszystkich dzieci na placu zabaw, pot jej po prostu cieknie po twarzy... ale w chłodniejszy dzien jest OK.

Gość gość
Kurcze, martwie sie bo przeczytalam o mukowiscydowie, ale najblizej badania robia 250 km od nas... Poki co zbadam cukier..