Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tumnieniktniezna

Mam ochotę stracić dziewictwo z mężczyzną poznanym w klubie!

Polecane posty

Gość tumnieniktniezna

Jestem już pełnoletnia i nie czuję potrzeby by byc nadal dziewicą. Mam ochotę uprawiac swój pierwszy w życiu seks z mężczyzną, którego już nigdy więcej nie spotkam. Coraz częściej zastanawiałam się nad tym tematem i doszłam do takiego wniosku. Przecież zawsze na imprezach jest wielu mężczyzn z którymi spędzam czas. Wiem, że jeśli tylko dałabym znak z chęcią poszliby ze mną do łóżka. Zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak, ale jestem bliska żeby własnie w ten sposób przeżyc, całkiem świadomie swój pierwszy raz! Wiem, dziwne myślenie. Uwierzcie nikt by mnie z moich znajomych nie posądził o takie plany. Ludzie postrzegają mnie jako osobę z klasą, która umie się bawic ale zawsze zachowuje umiar. Często (o ironio!) słyszę, że takich wrażliwych i subtelnych dziewczyn już nie ma. Jeśli chodzi o wygląd to też nie mam z nim większych problemów. Mimo, że nie prowokuję strojem to zawsze jakiś adorator się znajdzie. Powiedzcie mi co o tym sądzicie? Czy rzeczywiście upadnę najniżej jak się da? Czy to już kompletny zanik granic moralnych, że nie uważam stracenia dziewictwa z przypadkowym mężczyzną jako coś złego?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować