Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tumnieniktniezna

Mam ochotę stracić dziewictwo z mężczyzną poznanym w klubie!

Polecane posty

Gość tumnieniktniezna

Jestem już pełnoletnia i nie czuję potrzeby by byc nadal dziewicą. Mam ochotę uprawiac swój pierwszy w życiu seks z mężczyzną, którego już nigdy więcej nie spotkam. Coraz częściej zastanawiałam się nad tym tematem i doszłam do takiego wniosku. Przecież zawsze na imprezach jest wielu mężczyzn z którymi spędzam czas. Wiem, że jeśli tylko dałabym znak z chęcią poszliby ze mną do łóżka. Zastanawiam się czy ze mną jest coś nie tak, ale jestem bliska żeby własnie w ten sposób przeżyc, całkiem świadomie swój pierwszy raz! Wiem, dziwne myślenie. Uwierzcie nikt by mnie z moich znajomych nie posądził o takie plany. Ludzie postrzegają mnie jako osobę z klasą, która umie się bawic ale zawsze zachowuje umiar. Często (o ironio!) słyszę, że takich wrażliwych i subtelnych dziewczyn już nie ma. Jeśli chodzi o wygląd to też nie mam z nim większych problemów. Mimo, że nie prowokuję strojem to zawsze jakiś adorator się znajdzie. Powiedzcie mi co o tym sądzicie? Czy rzeczywiście upadnę najniżej jak się da? Czy to już kompletny zanik granic moralnych, że nie uważam stracenia dziewictwa z przypadkowym mężczyzną jako coś złego?

No tak , bo dziewictwo w naszych czasach to wstyd i hańba i trzeba je stracić żeby ludzie nie gadali.Ale skoro masz taką 'potrzebe' to sobie strać ale później możesz żałować.