Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona przez męża

Mój mąż mnie zdradza.

Polecane posty

I to z kim! Otóż zdradza mnie ze swoją byłą. Nakryłam go z nią dzisiaj rano, kiedy wracałam z zakupów. Tak się wkurzyłam że.... rzuciłam wszystkie torby z zakupami na ladę, wyrzuciłam z reklamówki kartofle i zaczęłam nimi w nich rzucać. Mąż próbował mnie uspokoić, a ja próbując go od siebie odepchnąć zaczęłam okładać go ogórkiem po twarzy. Zaczął krzyczeć że i tak chciał mnie zostawić i w tym właśnie momencie ta **** pociągnęła mnie tak mocno za włosy że upadłam na ziemię i szybko zrzuciła mi na twarz torby z zakupami. Mój mąż spiorunował ją za to spojrzeniem, ale i tak z nią wyszedł zostawiając mnie.

Gość gość
o/1o

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
Na zachętę dam ci 3/10

Gość Zdesperowana 27
masakra ja bym ich obu zabiła jak bym wpadła w taki szał

Gość gość
mąż rucha inną :D to ja tobie na zachęte i na pocieszenie napiszę HUJ CI W DUPĘ ;)

Gość Zdesperowana 27
ty patałachu ona ma problem bo sie hajtneła z niewata kanalią a ty wyjezdzasz z takim tanim tekste padlino społeczna wont mi z tąd

Gość gość
Zdesperowana 27 ty patałachu ona ma problem bo sie hajtneła z niewata kanalią a ty wyjezdzasz z takim tanim tekste padlino społeczna wont mi z tąd popracuj nad ortografią kochana , a co do autorki , jak się żenisz za młodu to nastarość twój stary r***a inne i to jest kara dla ciebie

Czy wy uważacie że każdy temat tutaj to odrazu prowo ? :o Wiem, wiem może brzmi to śmiesznie, ale śmieszne nie jest. Po prostu dostałam szału.

Ach a z mężem jesteśmy dopiero pięć lat, ja mam 36 .

Gość Zdesperowana 27
oj szybko pisałam a się czepiasz z moją ortografią jest wszystko w porzadku tylko jak sie zdenerwuje takimi padalcami jak tu pisza to tak wychodzi wiec nie matkuj mi tu

Gość Drzoanka rzoana
Jakby co to to nie je moja prowokacja, bo jest tak bez nadzieja tzw nawet ja bym na to nie wpadła. Gluten morgien

Gość Zdesperowana 27
wspóczuję serdecznie być 5 lat po ślubie i taki numer a dzieci macie

to nie jest żadne gówniane prowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie, nie, nie! to nie prowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam córkę z byłego związku, kiedy poznałam się z obecnym ona miała dopiero roczek. Stwierdziliśmy że łatwiej będzie jeżeli powiemy jej że on jest jej tatą......

Gość gość
czy to prowo czy nie prowo nie ważne , jesteś idiotką która pokochała frajera a ten kopnął ją w d*pe , zapewne zasłużyłaś , a mogłaś spełniać obowiązek małżeński to mąż by nie chodził na dziwki ...

Gość Zdesperowana 27
faceci to świnie i tyle jak by mu nie dogadzała to i tak by kiedyś poszedł nawet ten co ma za dobrze z czasem mu sie znudzi nie ma recepty na długie i szczęśliwe życie poprostu faceci nie myślą głową tylko rozporkiem dlatego warto miec swoje zycie nie zatracać sie dla dzieci i męża bo tak ci podziekują że popamiętasz

tak, wiem jestem idiotką :(, ale co ja mam powiedzieć córce??

Gość Zdesperowana 27
gotwej odpowiedzi nie dostaniesz najlepiej jak powiesz prawde ze tatuś to drań i woli inna

Gość gość
i corka od malego bedzie wiedziala ze chlopcy a pozniej panowie sa beeee

Ostatnio mała widziała jak płaczę (było to po kłótni z mężem) i spytała się czy to przez nią. Już miałam jej odpowiedzieć kiedy usłyszałam za sobą głos męża "Nie to twoja matka jak zwykle sobie coś ubzdurała" i zaczęliśmy się na nowo kłócić, a córka uciekła z płaczem do pokoju. Poszłam do niej do pokoju a ona kiedy mnie zobaczyła powiedziała że wie że jej nie chcemy. Zaczęłam jej tłumaczyć że to nie prawda, ale to i tak nic nie dawało. Teraz się w miarę polepszyło i co mam jej powiedzieć że "jej tata" mnie zostawia?!

Gość mentolowa lifka
ale patologia, szkoda tylko dziecka, ktore musi dzien w dzien wysluchiwac klotni dwoch niedojrzalych p***bow

Gość a tak a propos
gość czy to prowo czy nie prowo nie ważne , jesteś idiotką która pokochała frajera a ten kopnął ją w d*pe , zapewne zasłużyłaś , a mogłaś spełniać obowiązek małżeński to mąż by nie chodził na dzi**i ... xxxxxx nie wiadomo czy jestes kobieta czy mezczyzna , alre glupota nie jest przynależna plci tylko idiotom i tyle w temacie

Gość gość
Spróbuj go udobr****ć, gotuj mu to co lubi.....

Gość KASIA9898
Słabe to prowo

Gość a tak a propos
gość Spróbuj go udobr****ć, gotuj mu to co lubi..... xxxxxx gotuj koniecznie w szpikach i w sexi bieliznie , oraz rowniez , i tak dalej rob co tylko zamarzy na pewno bedzie z Toba,:P

Gość gość143987
Bo to jest tak drogie koleżanki: Wasz dzisiejszy wierny facet może za kilka lat stać się wiarołomnym mężem i wpływ na to będzie miało wiele czynników, także niezwiązanych z Wami. I odwrotnie. Mężczyzna, który dziś jest wiarołomny wobec swojej partnerki, może w przyszłości w innym związku być wzorem wiernego i oddanego męża i ojca. I na koniec być może to on zostanie zdradzony, gdyż jego zachowanie nie jest tym, czego tak naprawdę oczekuje od niego nowa, często młodsza partnerka (a zwykle chce majątku i kasy i ma w du....pie, że gość ma dzieci, zobowiązania itd, ale kręci go młodsze ciałko i przestaje idiota myśleć mózgiem!) Mnóstwo takich szokujących prawdziwych historii znalazłam na takiej stronce alehistorie.pl no ale tam to trzeba mieć mocne nerwy, żeby to czytać, jakie straszne jazdy ludzie sobie robią. Sama nie miałam pojęcia, że zdrada może mieć tyle różnych wymiarów oszustwa, perfidii i kłamstwa.