Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też macie bzika na punkcie ciuchów z jakiegos konkretnego sklepu??

Polecane posty

Gość gość

????

Gość gość
yhy k***a na ciuchy od chinczyka

Gość gość
neistety na Nexta, ale jakość się baaardzo pogorszyła ostatnio :( poza tym benetton, tylko to drogie ejst :(

Gość gość
ja na c&a i tylko tam kupuje

Gość gość
Ja dla siebie lubie cropptown,dla synka bodziaki ze smyka, bluzy,spodnie,swetry itp z 5 10 15, dla meza diverse.

Gość gość
Ja mam bzika na Next, ale moj bzik uaktywnia sie raz- dwa razy do roku kiedy Next ma sezonowa wyprzedaz, wowczas kupuje tony ciuchow i innych fajnych rzeczy:) i sie ciesze ze tak malo zaplacilam a tak duzo mam :) Ehhh jeszcze dwa tygodnie i znowuuuu :))))

Gość gość
Tak. Z tanszych massimo dutti, a z drozszych (kupuje tam na przecenach, chyba, ze cos naprawde "za mna chodzi") penny black I marella. Lubie tez sukienki I plaszcze z simple. Ale teraz odkad mam mojego brzdaca interesuje mnie Smyk :) jadac na zakupy musze sie powstrzymywac, zeby tam nie wchodzic I chyba zaczne parkowac z drugiej strony CH :)

Gość gość
a ja w next nic nie moge znalezc. Jakies to wszystko dla starych bab. Mam chyba tylko jedna bluzke od nich. Jedyne co tam kupuje to ubrania dla corki, ale tez ostatnio mniej bo moje dziecko jest chude a ubrania na jej rozmiar so wielkie, wiec wiekszosc spodni, bluzek jest za szeroka.

Gość gość
ja mam 2 ulubione butiki w moim miescie, gdzie spowadzane sa ubrania z Francji i Wloch, nowe!!! nie zaden uzywak:D dla meza zaś OTL:)

Gość mia ta cara
22.48 mieszkasz w uk?Jak tak to mowisz ,ze za 2 tyg bedzie ta letnia wyprzedaz.Wlasnie na nia poluje i wiem,ze jest w lipcu

Gość gość na stale we Francji:)
dla dziecka Gap, NEXT, UMBRO dla siebie River Islands,Burberry,D&G maz Abercrombie, Tommy H.

Gość gość
reserved

Gość gość
C & A

Gość gość
yyyy poza C&A I RESERVED reszty o której piszecie na oczy nie widziałam haha co prawda słyszałam gdzies te nazwy ale nie widziałam nigdy sklepu:) ale wiele osób się zachwyca nimi. Ja u siebie w miescie nie mam takich a nie będę specjalnie po ciuchy jeździć nie wiadomo gdzie. Z tego co mam u siebie to najbardziej New Yorker spory wybór i niskie ceny

Gość gość
Primark :):):):):):):):):):)

Gość gość
Promod, Simple :) Mąż - Reserved

Gość ddudd
W Pl to trudne. Stylistyka odpustowa króluje. Czasem coś się trafi tu i tam ale bardzo rzadko (Reserved, Zara, coś z wieszaka w LeClerc czy Realu (sic!)). Ubolewam nad tym ale to co mi się naprawdę podoba, mam dla córki z lumpeksów.

Gość gość
Ciupeks = tanio i wszystkie marki w jednym miejscu :-D

Gość gość
Solar. A lumpeksy też

Gość gość
Kiedys mialam fiola na punkcie H&M. Jakosc zrobila sie jednak masakryczna I mimo, ze nadal moglabym wyjsc z 4 torbami ubran sklepy te zaczynam omijac. Corka ma mnosto ubran z vertbaudet, next I ucob a ja nadal poszukuje. Jakos ostatnio upodobalam sobie jennyfer I mim :)

Gość hhdhhtht
tak 10 lat temu reserved, 6 lat temu orsay ale za eleganckie się te rzeczy zrobiły, 3 lata temu H&M ale mają w większości takie ponaciągane szmaty a teraz New Yorker bardzo tani sklep można bardzo często bluzki po 19 zł kupić poza tym maja fajne kroje, klimat. Ogólnie lubie ten sklep jest taki duży, dużo przymierzalni fajna muzyczka zawsze leci. Można tam pół dnia chodzić i przymierzać:) i lubię też ostatnio szmateksy.

Gość gość
Diverse !!!!!

Gość gość
same komercyjne marki ? Naprawdę nikt nie ubiera się porządnie ? Oooo mamusiu :D

Gość gość
h&m, bershka, pull&bear, stadivarius. Uwielbiam ciuchy z sieciówek.

Gość gość
NEXT z ciuchlandu :)

O jeszcze bershkę lubię, promod. Kiedyś fajne ubrania mieli w H&M. Teraz jak dla starych psit i jakość gorsza.