Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też macie bzika na punkcie ciuchów z jakiegos konkretnego sklepu??

Polecane posty

Gość chrzestna gość
repoter young reserved kids gap c&a jesli chodzi o dzieci

Gość huhulaka
reserved i mohito zawsze cos ladnego dla siebie znajde postanowilam teraz troche pooszczedzac***** nowym roku sie obkupic w tych sklepach:)

Gość gość
jesli chodzi o dziecko to h&m, cubus

Gość gość
pepe jeans Kocham, zara, tommy hilfiger, ale tez czasem mango, benetton, h&m

Gość gość
hahah uwielbiam jak wy tu wynieniacie firmy a ani jednej rzeczy z niej nie macie no chyba ze z uzywaka:D:D pepe troche kosztuje TH Aberecrombie też

Gość gość
Wiesz gosciu, gdyby nikt tam nie kupowal, sklepów by nie bylo. ;) I niektórych na to po prostu stac, w przeciwienstwie do Ciebie. :)

Gość gość
no mnie to stac, ja nie pisze,ze mnie nie stac ale dziwnym trafem polowa tematow na kafe to bieda a raptem kazdego stac na drogie ubrania(bo zakladam,ze o nowych piszemy)::D

Gość gość
jak mieszkalam w uk, to mialam mase ciuchow hollistera, a z pepe mam pol szafy, drogie ale jakosc z******ta, a do reserved czy stradivarius to nawet nie wchodze, takie dziadostwo!!! a lubie jeszcze massimo dutti, kupilam ostatnio kurtke sliczna

Gość hhdhhtht
a macie swój ulubiony ciuch z szafy? moimi ulubionymi są zawsze te nowe, świeżo kupione:) po jakimś czasie leży w szafie bo mi się znudził. Natomiast z takich "starych" ciuchów to mam ukochana wiosenną kurtkę ze sklepu bez nazwy gdzieś na targu. Ciemno niebieska ze skóry ekologicznej kupiona chyba 4 lata temu po 69 zł chodzę w niej całą wiosnę prawie:) poszewka już mi się sypie!!!! kolejna rzecz to sukienka z H&M chyba mam ja 3 lata koszt 79 zł chodzę w niej latem i zimą :) jest czarna w drobne biało, żółte kwiatuszki. Długa tak do połowy uda ściągnięta w pasie gumką. Ma krótki rękawek i 3 guziczki przy dekolcie. Uwielbiam ja z grubymi rajstopami i kozakami:) płaszcz z orsaya za 130 zł kolor fioletowy mam go 3 lata jest boski. brązowe botki na obcasie, obskakuje w nich wszystkie imprezy mam je ponad rok, koszt 99 zł letnia bluzeczka na ramiączkach z new yorker kosztowała 19 zł mam ja ze 2 lata. kremowe mokasyny za 49 zł z dasmana chyba mam je chyba 2 lata. Moja najstarsza rzecz w szafie to chyba czerwona wiosenna kurtka z reserved kupiona 10 lat temu kosztowała 169 zł mama mi ja kupiła bo ja jeszcze wtedy nie pracowałam i kasy nie miałam a byłam chora na ta kurtkę taka wiecie "miłość od pierwszego wejrzenia" :)

Gość gość
Ciebie stac? To super, widzisz- nie jestes jedyna. ;) Mnie równiez stac a przy tym nie patrze innym do portfela.

Gość gość
no oczywiscie, ze nowe

Gość gość
a kto patrzy...??? osoby piszace na kafe same sie obnazają ze swojej watpliwej zamoznosci:D

Gość hhdhhtht
a ulubiony obecnie sklep to New Yorker i ciucholandy:)a buty w CCC lub Dasmanie kupuje

Gość gość
Tak, i wg. Ciebie KAZDY piszacy na kafe to biedak. :D Prosze Cie. To tak jak i wszedzie indziej- jest pewna grupa osób której nie stac, i grupa osób której stac. To, ze na wielu topikach udzielaja sie ludzie mniej zamozni nie oznacza wcale ze nie ma tu osób które sa lepiej sytuowane. :P

Gość gość
ja ogólnie mam na tym bzika, walcze z tym, bo już byłam uzależniona

Gość gość
kiedys wiecej zarabialam, to kupowalam bardzo drogie i duzo, a teraz musze robic przemyslane zakupy ale wole miec mniej a fajnych a nie kupowac duzo dziadostwa

Gość gość
no 80% tak srednio wg tego co pisza:D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Tak, i wg. Ciebie KAZDY piszacy na kafe to biedak. smiech.gif Prosze Cie. To tak jak i wszedzie indziej- jest pewna grupa osób której nie stac, i grupa osób której stac. To, ze na wielu topikach udzielaja sie ludzie mniej zamozni nie oznacza wcale ze nie ma tu osób które sa lepiej sytuowane. jezyk.gif / / jejku, ale z ciebie analfabetka jest:D na pewno cie stac na markowe nowe ubrania pracujac na kasie w Lidlu:D bo nigdzie indziej sie nie nadajesz matole

Gość gość
gość hahah uwielbiam jak wy tu wynieniacie firmy a ani jednej rzeczy z niej nie macie no chyba ze z uzywakasmiech.gifsmiech.gif pepe troche kosztuje TH Aberecrombie też -------------------------------------------------------------------------------------- to ze ty klepiesz biede, nie znaczy ze wszyscy !!! tyle w temacie . nie karmcie trola :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Tak, i wg. Ciebie KAZDY piszacy na kafe to biedak. smiech.gif Prosze Cie. To tak jak i wszedzie indziej- jest pewna grupa osób której nie stac, i grupa osób której stac. To, ze na wielu topikach udzielaja sie ludzie mniej zamozni nie oznacza wcale ze nie ma tu osób które sa lepiej sytuowane. jezyk.gif / / jejku, ale z ciebie analfabetka jestsmiech.gif na pewno cie stac na markowe nowe ubrania pracujac na kasie w Lidlusmiech.gif bo nigdzie indziej sie nie nadajesz matole xxx Mysle ze po dekacie spedzonej poza granicami Polski nie jest z moim jezykiem az tak zle. :) Skoro wyjechalam jako dziecko i nie mialam z j. polskim czestego kontaktu (poza pisaniem na forum) trudno ode mnie wymagac zebym pisala az tak dobrze (ortograficznie, skladniowo, gramatycznie) jak ludzie którzy wychowali sie i spedzili cale zycie w Polsce. Niestety- cos za cos. A, i od razu mówie- NIE wyjechalam do UK, jesli ktos chce sie czepiac. ;)

Gość gość
heh to calkiem jak u mnie 20 lat jestem we Francji a jakos lepiej idzie mi pisownia;)

Gość gość
Ja 10 lat w Islandii, pisownia mi nie idzie. Z mówieniem jeszcze gorzej. W domu mówilo sie po Islandzku, poniewaz rodzice i ja chcielismy jak najszybciej nauczyc sie jezyka i normalnie funkcjonowac w spoleczenstwie. Jedyne co mi zostalo to rozmowa z dziadkami, ewentualnie polskie ksiazki które mi czasami wysylalil, a pózniej internet, rózne polskie fora- a i tak moja skladnia, gramatyka i czasami ortografia wolaja o pomste do nieba. Taki los, chociaz staram sie czytac*****sac jak najwiecej. :) Mysle ze jesli da sie mnie zrozumiec to nie jest tak zle. ;)

Gość Jaamajka
ja średnio, jak już coś znajdę to w Zarze albo czasami Pull&Bear. Nie mam jednak bzika, bo wszystko teraz w sklepach mam razenie ze jest kiepskiej jakosci.

Gość gość
owszem na lumpex osiedlowy :P

Gość alergenkaone
Jakość ubrań w wymienianych tu sieciówkach jest tragiczna. Nie wiem jak można się nimi tak zachwycać. I nie chodzi o to by ubrania wytrzymały rok czy dwa, ale powinny wyglądać dobrze przez co najmniej 4 m- ce. Ubrań mam dużo, dziecko też samych bluzek bawełnianych ponad 30 do tego swetry i bluze, koszule flanelowe i dżinsowe, Tak więc bluzki zakładane sa czasem raz w miesiącu przechodzą JEDNO(!) pranie miesięcznie w bardzo dobrej pralce (LG- koszt blisko 4tys zł) i co widze- ubrania z sieciówek traca kolory, mechaca się lub nagminnie rozrywają na szwach. Nie wiem czym wy się zachwycacie. Gdyby dziecko miało ubrań tyle co przeciętny jego rówieśnik i zakładało bluzke 3-4razy w miesiącu to po JEDNYM miesiącu czyli 4 praniach to by była jakość szmaty do podłogi.

Gość gość
ja pitolę, koment od alergenki mnie roz...walił. "piorę w pralce za 4 tys." A ile zapłaciłaś za proszek? Nie zes..raj się, kobieto