Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka1991

Problem

Polecane posty

Gość stokrotka1991

Witam, brałam przez 6 miesiecy tabletki antykoncepcujne na regulacje okresu, lecze sie na niedoczynnosc tarczycy od ktorej powariowaly moje hormony, tzn z moich wynikow stwierdzono PCOS ale nie mam rzadnych pecherzykow na jajnikach ogolnie fizycznie ze mna wszysko ok. ostatnią @ mialam26.05.13r. byla ona jeszcze przy stosowaniu tabletek, i juz po tamtym okresie odstawilam je, dzis jest 37 dzien mojego cyklu a miesiaczki dalej nie mam , wspolzylam w dniach płodnych o ile moj cykl po odstawieniu wynosi 28 dni, (nieukrywam ze chcialabym zajsc w ciąże)stad moje pytanie czy moglo dojsc do zapłodnienia. NIe mam ani objawow ciązy tj. mdlosci, bol piersi itp, ani objawow na zblizajacy sie okres, badam szyjke macicy i od ok 2 tyg albo troszke wiecej jest ona polozona tak ze bez problemu moge ja dosiegnac palcem wydaje m i sie ze jest twarda i jest ok wielkosci jajka kurzego. od 23.06.13r biore 2 tabl luteiny(ktora mialam wczesniej w domu) na wywolanie miesiaczki lub podtrzymanie ciazy jesli w niej jestem. Co sadzicie o moim przypadku?

Po tabsach to norma, że okres przychodzi dużo później, ale skoro współżyłaś w dni płodne to zrób test i będziesz wiedzieć.