Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka pingwin

jak często zmieniacie stanik w te upały?

Polecane posty

Gość karinka pingwin

Ja mniej więcej co trzy dni. Ale często już po pierwszym dniu jest nieświeży i następnego dnia zajeżdża skisłym potem, taki mleczny zapach. wkurza mnie to :/

Gość gość
każdego dnia zakładam świeży

Gość Normalna mężatka
codziennie noszę inny i piorę codziennie tobie tez radzę

Gość gość
zawsze codziennie :o jak można nosić kilka dni bieliznę? majtki też zmieniasz co 3 dni? ;/

Gość gość
co 2 dzień, ale ja płaska dość cyce mi się nie pocą :P gacie za to ze 2 razy dziennie, czasem 3 :P zalezy ile razy prysznic biore

Gość gość
Ja piore staniki bardzo rzadko, tak raz na miesiąc jeden. Kupuje drogie i porzadne, a w praniu się niszczą. Musicie się nieźle pocic, skoro wasze smierdza, mój nie.

Gość Normalna mężatka
oj mozna ja mam kuzyke która co trzy dni zmieniała skarpetki i sie kąpała 2 lub zadziej razy w tygodniu do tego rano codzienie nakładała nowa tapete i wgniatała nowa pianke w we włosy zamiast je umyć syfiara nie ziemska a dzisiaj ma męża wieśniaka i urodziła córkę współczuje bo nie bedzie dziecko miało wzorców higienny w mamie

Gość gość
mój nie śmierdzi i się nie pocę a i tak zmieniam codziennie co za ludzie :o

Gość gość
na fourm zawsze wszyscy sie kapia 5 razy dziennie, myja zeby po kazdym posilku, zmieniaja posciel co dwa dni, a teraz okazuje sie, ze piora staniki po 1 dniu:D

Gość gość
hehe ja się kąpię 2 razy dziennie, myję zęby 2 razy dziennie, pościel zmieniam raz w miesiącu, stanik zmieniam codziennie, ale pranie jest raz w tygodniu;p

Gość gość
bez przesady, stanik to nie majtki, żadna wydzielina nie wypływa z cycków :P Zmieniam codziennie, w zalezności jaki kolor bluzki ubieram ale to nie znaczy, że piorę, ubieram za jakiś czas. A w domu w staniku nie chodzę :)

Gość gość
Nie mówię, że piorę po jednym dniu, ale nie noszę tego samego codziennie. Mam 8 czarnych biustonoszy i nosze zamiennie. Jak założę 3 razy, to piorę. A osobne staniki mam do chodzenia po domu i do spania.

Gość karinka pingwin
nigdy nie uwierzę, że większość kobitek zmienia stanik codziennie.. tu zawsze wszystkie niby takie święte. ok, jak komuś pasuje to proszę bardzo. dla mnie co trzy dni jest optymalnym czasem tylko te upały są wykańczające

Gość gość
to jeszcze śpicie w stanikach? masakra

Gość gość
nie wierze! ! ! jak można spać w staniku? tego jeszcze nie słyszałam :/

Gość gość
Normalnie? Mam dośc spory biust, nie lubię jak mi lata, więc mam specjalny stanik do spania, z bawełny, bez fiszbin i innych udziwnień. Takie coś http://www.lovemum.pl/files/jpg/c/Cotton_candy1.jpg Dla mnie to sama wygoda. Od kiedy mi urósł biust, to śpię w czymś takim.

Gość wyzej do pani
spac w staniku nius jakis na kafee ciekawych rzeczy sie dowiaduje prac posciel co miesiac??????????jessus maria nie wiem co moze dziwuc w braniu prysznica 2 razy dziennie i zmienianiu billizny codzien??TO DLA WAS JAKIS DZIWNA RZECZ?ALBO JA JESTEM DZIWNA BO ZMIENIAM CODZIEN:)

Gość śpiąca w staniku
Serio nie słyszałyście o czymś takim? Ja od czasu kiedy mam więcej niż C na klatce piersiowej, to śpię w staniku. Naprawde lubicie jak wam się piersi przewalają z miejsca na miejsce? Ja nienawidzę. Teraz mam miskę F i totalnie nie wyobrażam sobie chodzenia bez biustonosza. Nawet przez godzinę.

Gość gość
PO KAŻDYM KLIENCIE

Gość gość
do śpiąca w staniku... ja mam mneijsze piersi i nie śpię w staniku ale rozumiem Cię

Gość Gadulka
Ja zmieniam stanik może raz na 2 tyg ... nigdy nie śmierdzi i jest czysty, nie pocę się nawet jak jest upał, więc nie ma problemu :D

Gość gość
99% dni w roku śpię w staniku :D dla mnie to normalne ;) nie lubię bez..

Gość gość
ja z racji małego biustu noszę tylko pushupy i dla mnie byłaby katorga w nich spac :P

Gość gość
tak, śpijcie bez staników a potem zakładajcie tematy, że biust macie obwisły. Nocą skóra bardziej się rozciąga, powinno się spać w czymś podtrzymującym biust. Ja mimo, że mam mały biust to zazwyczaj śpię w staniku, tak się przyzwyczaiłam, wyjdzie mi to na dobre. Co do tematu- zmieniam stanik tak co 7 dni, siedzę w domu cały czas, mam tu chłodno, nie pocę się, myję się codziennie, stanik po tym czasie mi nie śmierdzi ani nie jest brudny. Jak mam okres, że często gdzieś ruszam w upały to zmieniam częściej.

Gość śpiąca w staniku
Ale nie śpi się w staniku z drutami! Ani z gąbkami. Ma być oddychający, podtrzymujący i tyle.

Gość gość
no właśnie. ja jestem chuda i te druty wrzynają mi się zawsze w zebra :/

Gość gość
nie napisałam, że trzeba spać w staniku z drutami. Grunt, żeby stanik podtrzymywał piersi podczas snu.

Gość śpiąca w staniku
No to masz śle stanik dobrany. Albo jesteś strasznie zachudzona. Wtedy jest opcja - przytyć.

Gość gość
ja nigdy nie noszę stannika :p

Gość gość
gość 2013.06.27 na forum zawsze wszyscy się kąpia 5 razy dziennie, myja zęby po każdym posiłku, zmieniają pościel co dwa dni, a teraz okazuje się, że piorą staniki po 1 dniu x pięć to nie, ale 2 razy obowiązkowo